Handleiding mobile tickets

Het downloaden van mobile tickets op uw telefoon gaat als volgt.
 

1. Download een app         

iPhone
Met de app Wallet, die standaard op de iPhone zit kunt u de mobile   tickets opslaan.

     

   Samsung / android
Met bijv. de app WalletPasses (in Google Play store) kunt u ook de tickets opslaan. De app heet Kaarten wanneer u hem heeft geïnstalleerd.

 

2. Download uw mobile tickets

Om de mobile tickets in de app te downloaden, opent u op uw smartphone de e-mail van Luxor met de link naar de kaarten Klik bij 2. Smartphone op de eerste link. De app opent automatisch en klik op Voeg toe om het mobile ticket op te slaan.


Let op: Heeft u meerdere kaarten gekocht, dan dient u per link steeds het ticket in uw app op te slaan. De tickets worden per evenement opgeslagen. Heeft u voor meerdere voorstellingen kaarten gekocht, dan worden ze per voorstelling opgeslagen.

 

Het ticket ziet er ongeveer als
volgt uit:

 

Heeft u voor meerdere voorstellingen kaarten gekocht dan ziet uw app er ongeveer zo uit:

     
 

  

3. Het scannen van tickets

Wanneer u naar de voorstelling komt, opent u de app en zoekt u de desbetreffende kaarten. Heeft u meer kaarten dan veegt van rechts naar links om het volgende ticket in beeld te krijgen. Onze gastvrouwen en –heren kunnen dan de QR-code per ticket scannen.

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten