Luxor Theatercafé

Dineren in het theatercafé

Sinds de grondige renovatie in 2014 is er in het oude Luxor Theater een gezellig theatercafé op de begane grond. Er is een bar waar u koffie, thee en drankjes kunt bestellen, maar ook kunt u hier voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten.
Onze menu- en wijnkaart heeft authentieke, lekkere gerechten en heerlijke betaalbare wijnen. Onze koks gebruiken alleen verse ingrediënten en willen maar één ding: lekker koken voor u. Kunt u niet kiezen? Neem dan ons drie gangen verrassingsmenu (€ 27,50) bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert.
U bent welkom vanaf 17:30 uur.
 

Bekijk het menu

Boek het menu direct bij uw kaarten of hier online.

 

Wijnarrangement
Ons speciale wijnarrangement past goed bij de gerechten. Het bestaat uit drie glazen wijn voor € 12,50. Nog rijden? Kies dan voor ons "Bob-arrangement" (drie kleinere glazen) voor € 7,50.

 

Arrangementen in de middag

In combinatie met een aantal geselecteerde middagvoorstellingen bieden wij dit seizoen de volgende arrangementen aan in ons theatercafé:

 

High Wine
Wellicht kent u hem al, het hartige broertje van de High Tea; de High Wine! We serveren een etagère met diverse hartige hapjes, in combinatie met twee glazen wijn en een kop koffie/thee naar keuze. | € 24,50 p.p.

 

High Tea
We serverem een etagère met een combinatie van hartige en zoete hapjes. Dit arrangement is uiteraard inclusief onbeperkt thee, en limonade voor de kinderen | € 19,50 p.p. (€12,50 voor kinderen t/m 12 jaar)

 

3-gangen Lunch
In combinatie met onderstaande voorstellingen kunt u bij ons uitgebreid lunchen. Onze chef stelt op deze dagen een 3-gangen menu voor u samen, waarbij u kunt kiezen uit verschillende gerechten. | € 22,50 p.p.

 

Reserveren

Via de website kunt u meteen een reservering maken bij het boeken van uw theaterkaarten of hier online. Of bel met de kassa* op 010 - 484 33 33.

 

 

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten