Luxor Theatercafé

Sinds de grondige renovatie in 2014 is er in het oude Luxor Theater een gezellig theatercafé op de begane grond. Er is een bar waar u koffie, thee en drankjes kunt bestellen, maar ook kunt u hier voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten.
Onze menu- en wijnkaart heeft authentieke, lekkere gerechten en heerlijke betaalbare wijnen. Onze koks gebruiken alleen verse ingrediënten en willen maar één ding: lekker koken voor u. Kunt u niet kiezen? Neem dan ons drie gangen verrassingsmenu (€ 27,50) bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert.
U bent welkom vanaf 17:30 uur.
 

Bekijk het menu

 

Wijnarrangement
Ons speciale wijnarrangement past goed bij de gerechten. Het bestaat uit 3 glazen wijn voor € 12,50. Nog rijden? Kies dan voor ons "Bob-arrangement" (3 kleinere glazen) voor € 7,50.

 

Nieuw: Smaaktheater Buffet
Er is genoeg keus bij ons uitgebreide buffet dat u bij enkele voorstellingen vooraf kunt boeken. We organiseren soms een brunchbuffet (vanaf € 19,50, excl. drankjes) en soms een dinerbuffet (€ 33,50, incl. drankjes). Boek direct bij uw kaartjes voor de voorstelling!
 

Aanvang: vanaf 17.30 uur
Locatie: Theatercafé oude Luxor Theater, Kruiskade 10, Rotterdam

of bel 010 - 484 33 33 (ma t/m za 13.30-17.30 u)

 

Reserveren
Via de website kunt u meteen een reservering maken bij het boeken van uw theaterkaarten. Heeft u al voorstellingskaarten? Belt u dan met de kassa* op 010 - 484 33 33 om het theatercafé bij te boeken. 

 

 

* Bekijk de openingstijden. Van maandag 23 juli t/m zondag 19 augustus 2018 is de kassa gesloten.

 

 

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten