Heb jij de Factor X?

Het Luxor Theater in Rotterdam is een van de grootste theaters van Nederland met twee unieke theaterzalen: het nieuwe Luxor Theater (ruim 1.500 stoelen) op de Kop van Zuid en het oude Luxor Theater (ruim 900 stoelen) aan de Kruiskade. Het biedt toegankelijke voorstellingen in de genres musical, cabaret, dans, opera, show, theaterconcerten, toneel- en jeugdvoorstellingen.


De afdeling Events van het Luxor Theater zoekt per september 2018 een

Stagiair(e) Events (32 - 36 uur per week)

 

Functieomschrijving

Je ondersteunt de afdeling bij het organiseren van culturele evenementen (o.a. premières), zakelijke evenementen (o.a. bedrijfsfeesten en congressen) en theaterarrangementen. Tot je takenpakket hoort:
- actief contact onderhouden met de klanten (telefonisch en per mail)
- maken van offertes voor arrangementen en evenementen
- interne en externe leveranciers inschakelen (techniek, catering, etc.)
- maken van interne draaiboeken
- begeleiden van rondleidingen en gesprekken met de klant voorafgaand aan een evenement
- aanwezig zijn en ondersteuning bieden bij uitvoering van evenementen
- uitbreiding van de werkzaamheden naar capaciteit en interessegebied van de stagiair(e)

Wij vragen

Wij vragen een HBO-student op het gebied van evenementenmanagement of vrijetijdsmanagement, die affiniteit heeft met theater. Het betreft een meewerkstage van 10 maanden en geen afstudeerstage.
Je bent accuraat, praktisch, ondernemend, creatief, communicatief vaardig en sociaal ingesteld. Je kunt goed plannen en organiseren, je kunt zelfstandig en in teamverband werken en je voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden. Je bent incidenteel ook in de avonduren en weekenden beschikbaar voor de uitvoering van evenementen. Bij voorkeur woonachtig in Rotterdam of omgeving.

Wij bieden

Wij bieden een stageplaats vanaf september 2018, bij voorkeur voor een periode van 10 maanden. De stage is voor 32 - 36 uur per week. Vergoeding: € 220,00 per maand bruto.

Meer informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met de afdeling Events op 010 - 496 0162. De sluitingsdatum van deze vacature is 1 mei 2018. Wees er snel bij, want bij een geschikte kandidaat kan de vacature eerder worden gesloten.

Solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief met cv per e-mail aan Renate Gommer: renate@luxortheater.nl

 

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.