Nieuws

 • Luxor Theater Rotterdam presenteert Musicals aan de Maas

  Musicals aan de Maas is op maandag 23 april in Luxor gepresenteerd. Met meer dan 120 voorstellingen en 16 musicals heeft Luxor komend seizoen het grootste musicalaanbod van Nederland.

 • Gezocht: Junior marketeer met de Factor X

  Met veel ambitie voor de toekomst zijn wij op zoek naar een gedreven en creatieve junior medewerker marketing vanaf september 2018.

 • Blindentolk bij musical My Fair Lady

  Voor het eerst kunnen ook slechtzienden en blinden in het theater genieten van de Nederlandse versie van de musicalklassieker My Fair Lady. Een blindentolk van organisatie Komt het zien! is op 29 april aanwezig in het Nieuwe Luxor Theater.

 • De selectie van All stars

   Jim Bakkum en Kees Boot spelen de hoofdrollen in de musical All Stars. De première van All stars is op 14 oktober. Kaartverkoop start op zaterdag 19 mei!

 • Ben jij hét nieuwe cabarettalent?

   Schrijf je nu in voor de 53e editie van Cameretten Festival! Cameretten Festival is op zoek naar een nieuwe lichting cabaretiers. Cabarettalenten die de stap naar het grote podium willen maken. Ben jij er klaar voor? Schrijf je in!

Nieuws

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.