Nieuws

 • Zeer succesvol 2017 voor Luxor

  In 2017 vierde Luxor Theater zijn honderdjarig jubileum, waren er meer dan 315.000 bezoekers, werd het voor de tweede keer uitgeroepen tot het meest gastvrije theater van Nederland door de ANWB en won het twee (van de drie) nationale Cultuurmarketing Awards.

 • En de winnaar is...

  Cheryl Valentijn is de blije winnares van een JAAR lang GRATIS Luxor! Zij won deze mooie prijs voor haar selfie met een artiest uit de artiestenparade.

 • Kooijman Autar Notarissen nieuwe partner

    Wij zijn verheugd dat het Luxor Theater met ingang van 1 januari 2018 een partnership is aangegaan met Kooijman Autar Notarissen.  

 • CreĆ«er ook uw eigen podium

  Uw (jaar)cijfers presenteren? Een plenair congres voor collega’s of vakgenoten? Wij maken er graag een mooie voorstelling van. Onze beide theaters bieden perfecte mogelijkheden om uw bezoekers te verwonderen, te inspireren en te informeren. Graag ontvangen wij uw gasten over onze rode loper in onze foyers om hen vervolgens uit te nodigen in de theaterzaal plaats te nemen. Na afloop zorgen wij voor de nodige ontspanning in de foyers. Zeer tevreden over hun evenement in ons theater waren: Jaaropening Albeda College Ieder schooljaar start het Albeda College met een jaaropening, met als doel dat de circa 2500 medewerkers weer vol goede moed en frisse motivatie het nieuwe jaar kunnen starten. De jaaropening vond op 28 augustus plaats in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en werd ingevuld door onder andere Hugo de Jonge (wethouder onderwijs jeugd en zorg), spreker Joseph Oubelkas en ‘The Voice of Holland’ winnares Maan. Lees meer

    PCBO - Wat je zegt ben je zelf Schooldirecteur Gerrit Barendrecht ging - vlak voor zijn pensioen - zijn droom achterna en schreef een theaterstuk met en voor collega’s van het Rotterdamse onderwijs. Met medewerking van het Ridderkerks Symfonie Orkest en veertien acteurs voor een bijna uitverkocht nieuwe Luxor!
  Lees meer
  Gold's Gym Classic - Bodybuild wedstrijd Het toneel gebruikt op een hele andere manier: als catwalk voor een echte bodybuild wedstrijd!
  Bekijk de foto's Ook uw evenement in Luxor? Bekijk de mogelijkheden!

 • Wisseling van de wacht

  De Raad van Toezicht is voor Luxor behalve toezichthouder ook sparringpartner en klankbord van de organisatie. De raad bestaat uit vijf personen die hechten aan een goed intern samenspel, waarbij de verschillende expertises bijdragen aan de oordeelsvorming van de raad als geheel en aan een professioneel samenspel met de directeur / bestuurder.  De Raad van Toezicht van het Luxor Theater is enigszins gewijzigd. Leo Blok en Micky Teenstra hebben na een aantal termijnen hun functie neergelegd. Nieuw toegetreden zijn Gert van Essen en Nelleke Weltevrede.    Per 1 januari 2018 bestaat Luxors Raad van Toezicht nu uit: Dhr. R.B. (Bart) Gerretsen - Voorzitter Dhr. Mr. M.F. (Melt) de Haas Mevr. J.Y. (Jennifer) Westers-Immink Dhr. G. (Gert) van Essen Mevrouw N.E. (Nelleke) Weltevrede

Nieuws

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.