Luxor Theater start samenwerking met sterrenzaak Joelia

Luxor Theater Rotterdam en sterrenrestaurant Joelia gaan samenwerken. Dit maakten de directeur van het Luxor Theater, Marc van Kaam, en chefkok Mario Ridder vandaag bekend.Vanaf komend theaterseizoen kan elke bezoeker van het oude Luxor Theater genieten van een driegangen verrassingsmenu inclusief wijn, water en koffie voor slechts €55. Reserveringen voor dit menu zijn te maken via de website van het Luxor theater.

Hand in hand
Één straat, twee verschillende bedrijven, maar dan wel bedrijven met dezelfde missie. Restaurant Joelia en het Luxor Theater stellen beide voor ogen om hun bezoekers een mooie onvergetelijke middag of avond te bezorgen. Bij Joelia kom je niet alleen maar eten, je krijgt de mooie stad Rotterdam er gratis bij! Deze Rotterdamse liefde proef je terug in de gerechten van chef-kok Mario Ridder, die elk gerecht omtovert tot iets bijzonders en sensationeels. ‘New Style in gastronomie’, aldus deheer Ridder. Dit 3 gangen verrassingsdiner zal dan ook zeker aan alle verwachtingen voldoen. Na dit diner kan men zich verplaatsten naar het oude Luxor Theater om daar te genieten van een mooie voorstelling.

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten