Oase Bar in Rotterdam trekt 25.000 bezoekers

Afgelopen zondag was het zover, de állerlaatste Oase Bar in het oude Luxor Theater. De serie voorstellingen in Rotterdam werd gepast afgesloten met populaire gasten van de tournee: Richard Groenendijk, Martin van Waardenberg en Lee Towers. Deze slot-show die nog maar pas geleden werd aangekondigd was net als alle andere shows volledig uitverkocht en zorgde ervoor dat De Oase Bar dit weekend haar 25.000e bezoeker in Rotterdam mocht ontvangen!HET SUCCES VAN DE OASE BAR

Dat de show zo’n succes zou worden hadden het Luxor Theater en de producenten Bastiaan Ragas (de Rode Boksbal) en Henrieke van Engelenburg (Van Engelenburg Theaterproducties) niet durven dromen. Samen creëerden ze een nieuwe versie van Een avondje in de Oase (het oorspronkelijk idee van Harry-Jan Bus en Rachél van Olm). Met Gerard Cox en Joke Bruijs als hoofdrolspelers en elke avond andere gastartiesten bleek deze nieuwe show een schot in de roos. Een avond puur variété en door de gastartiesten zo afwisselend dat een groot deel van het publiek de show zelfs meerdere malen heeft bezocht!

OP NAAR EEN NIEUW ROTTERDAMS VERHAAL: DE MARATHON

Het Luxor Theater heeft als doel elk jaar een Rotterdams verhaal op de planken te brengen en investeert daarom in producties als co-producent om dat mogelijk te maken. Na De Oase Bar in het oude Luxor Theater zal komend seizoen het nieuwe Luxor Theater toneel bieden aan De Marathon. De gelijknamige film was in 2012 een groot succes in bioscopen door heel Nederland en wordt nu voor het eerst gebracht in het theater. De voorstelling (in regie van Job Gosschalk en met muziek van Thomas Acda) gaat op 17 maart 2017 in première in Rotterdam.

LOCATIE nieuwe Luxor Theater
DATUM vanaf 15 maart 2017
AANVANG 20.00 uur en zondag 15.00 uur
MARATHONPRIJS van € 21,10 tot € 42,20
MEER INFO www.luxortheater.nl/demarathon

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten