Zet je schoen voor Rotterdam!

Zodra Sinterklaas weer in het land is start bij Luxor de jaarlijkse 'Zet je schoen' actie! Dus ben je uit je schoenen gegroeid? Lever ze dan in bij het Luxor Theater in ruil voor een gratis theaterkaartje. Dit jaar gaan de schoenen naar stichting ReShare van het Leger des Heils die ervoor zorgt dat ze terecht komen bij kindjes die ze goed kunnen gebruiken! Bekijk de voorstellingen en de andere meewerkende organistaties.Zeven podia zetten zich in voor 'Zet je schoen voor Rotterdam 2016'
De ‘Zet je schoen’ actie is al zes jaar een groot succes in Rotterdam. In de Sinterklaasperiode kunnen kinderen bij Rotterdamse podia hun te kleine schoenen inruilen voor een theaterkaartje. De schoenen gaan jaarlijks naar een goed doel. Dit jaar is dat goede doel de stichting ReShare van het Leger des Heils. Afgelopen jaren konden de schoenen al ingeleverd worden bij het Luxor Theater, de Rotterdamse Schouwburg ,De Doelen, Theater Zuidplein, Grounds en het Maaspodium.Dit jaar sluit ook het theater Isle Munda zich aan.

Zet je schoen voor Rotterdam
Alle kinderen tot en met 12 jaar die uit hun schoenen zijn gegroeid kunnen vanaf zaterdag hun schoenen inleveren bij de kassa van het Luxor Theater. In ruil daarvoor ontvangen ze een kaartje voor: Meer grimmige sprookjes (6+), Woezel & Pip (2+), Maya Show (2+) en Roodkapje (4+). Belangrijk is wel dat de ingeleverde schoenen nog goed herbruikbaar zijn want andere kinderen moeten er nog goed op kunnen lopen.

ReShare
De stichting ReShare zamelt vanuit het Leger des Heils kleding en schoenen in en zorgt er met diverse hulpinstanties voor dat het op een goede plek terecht komt. ReShare voorziet op dit moment ook de diverse vluchtelingencentra van kleding en schoenen.

De voorstellingen: 
Meer grimmige sprookjes (6+)
Woezel & Pip (2+)
Maya Show (2+)
Roodkapje (4+)

Andere inleverpunten: 
De Doelen
Rotterdamse Schouwburg
Theater Zuidplein
Isle Munda
Grounds
MAAS Theater

Meer info: www.zetjeschoen.nu

 

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten