Hans Liberg stopt met theatermaken

Hans Liberg stopt! Na vijfendertig jaar continu in de theaters te hebben gestaan, heeft Liberg besloten om te stoppen met theatermaken.Hans Liberg stopt! Na vijfendertig jaar continu in de theaters te hebben gestaan, heeft Liberg besloten om te stoppen met theatermaken. De 62 jarige cabaretier speelde jaarlijks meer dan honderd voorstellingen in onder andere Nederland, Engeland, Oostenrijk en Zwitserland.

“Dat wordt mijn pitstop”, laat Hans Liberg weten. “Ik wil me meer gaan verdiepen in de muziek en de beeldende kunst. Na het behalen van mijn gymnasiumdiploma ben ik muziekwetenschap gaan studeren en dat blijft mijn eerste grote liefde. Daar wil ik nu naar terug. “

Nog één keer in Luxor... 
Na 35 jaar in het theater te hebben gestaan is Hans Liberg dus nog één keer te zien in Rotterdam. Op zaterdag 11 maart 2017 speelt Liberg de volledig nieuwe show Trálálálá voor iederéén! Een supra-internationale show, vol humor en uiteraard met veel muziek. De allerlaatste voorstelling van Hans Liberg, mis het niet.

Hans Liberg - Tralálálá voor iederéén!
za 11 maart 2017 - 20:00
nieuwe Luxor Theater

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten