Pop-up restaurant 'De Garage'

Di 21 februari 2017

Op zaterdag 11 maart openen wij het pop-up restaurant De Garage! Grote mokken koffie, moorkoppen, broodjes bal, blikken bier en pannen verse stamppot staan daar de komende maanden op het menu. Het tijdelijke restaurant wordt geopend voor de theaterproductie De Marathon, die hier vanaf 15 maart te zien is

Bier, stamppot en moorkoppen
Het nieuwe restaurant, die de plek van Tapasbar Terra overneemt, is vanaf 11 maart zeven dagen per week geopend tussen 11.00 en 20.00 uur (op voorstellingsdagen tot 23.00 uur) met op de menukaart Rotterdamse moorkoppen, fruitschuitjes en mokken filterkoffie. In de middag staan onder andere goed gevulde broodjes, soep met ballen en een lekker broodje bal op het menu en ’s avonds kan iedereen aanschuiven voor stamppot, bier en bitterballen. We openen het pop-up restaurant in samenwerking met cateringbedrijf Heldervink.

De Garage
De vrijgekomen ruimte aan de zijkant van Luxor wordt de komende weken omgebouwd tot pop-up restaurant De Garage waar Rotterdammers zich even in de wereld van de garagemonteurs uit de film en voorstelling bevinden. Autobanden, klaverjas-zithoek, dartboard en antiek meubilair met kanten tafelkleedjes worden een belangrijk onderdeel van de inrichting. Naast lekker eten organiseert De Garage ook karaoke avonden en dart- of klaverjastoernooien.

Nieuws

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.