Luxor Theater proost op samenwerking met HMB Restaurant

Vanaf 7 maart kunnen bezoekers van het nieuwe Luxor Theater voorafgaand aan de voorstelling genieten van een driegangendiner in de culinaire hotspot HMB Restaurant. Directeur van het Luxor Theater, Marc van Kaam en de eigenaren van HMB Restaurant, Rolph Hensens en Chantal de Raaf, beklonken deze samenwerking vandaag.De bezoekers van het nieuwe Luxor Theater kunnen bij HMB Restaurant terecht voor een driegangenmenu inclusief 2 glazen wijn, water en koffie voor de speciale prijs van € 55,00. Reserveringen voor dit diner zijn te maken via de website van het Luxor Theater.

Culinaire hotspot in De Rotterdam
Aan de voet van de Erasmusbrug is men op de juiste plaats voor een culinair en cultureel avondje uit. HMB Restaurant is gehuisvest in het grootste gebouw van Nederland, De Rotterdam. De bezoekers hoeven na het diner enkel de straat over te steken om daarna perfect op tijd voor de voorstelling het theater binnen te stappen. ‘Ik ben blij dat wij de bezoekers van het nieuwe Luxor Theater ook de mogelijkheid aan kunnen bieden te genieten van dit driegangenmenu bij HMB Restaurant. Een gezellig sfeer, hoogstaande kwaliteit van het diner en prachtig gelegen aan de Maas.’ Aldus Marc van Kaam.

Vanaf 7 maart is het mogelijk om - zowel online als telefonisch of aan de kassa - gelijktijdig met uw theaterkaartje ook vast een diner te boeken in HMB Restaurant.

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten