Laatste kaarten The Beach Boys

Ma 06 maart 2017

De kaarten voor The Beach Boys via Luxor zijn uitverkocht. Er zijn nog wel tickets beschikbaar in combinatie met een 'Pre-Concert' Dinner Cruise op de Spido.

The Beach Boys komen naar Nederland! De legendarische band speelt maandag 5 juni een concert in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

The Beach Boys staan onder leiding van Mike Love en Bruce Johnston. Frontman Mike Love schreef de eerste hit van The Beach Boys, ‘Surfin.. En samen met zijn neef Brian Wilson is hij verantwoordelijk voor klassiekers als ‘Fun, Fun, Fun’, ‘I Get Around’, ‘Help Me Rhonda’, ‘California Girls’ en het voor een Grammy genomineerde ‘Good Vibrations’. Naast hem staat Grammy winnaar en songwriter Bruce Johnston (bekend van Barry Manilow’s ‘I write the songs’), die zich 1965 aansloot bij The Beach Boys. Johnstons vocale werk met legendarische artiesten als Elton John en Pink Floyd hebben zijn naam stevig gevestigd als rock elite artiest.

De kaarten voor The Beach Boys via Luxor zijn uitverkocht. Er zijn nog wel tickets beschikbaar in combinatie met een 'Pre-Concert' Dinner Cruise op de Spido. Klik hier voor dit speciale arrangement.

Nieuws

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.