Regisseur Guus Verstraete (69) overleden

Regisseur Guus Verstraete is op 69-jarige leeftijd overleden. Hij was de echtgenoot van musicalster Simone Kleinsma (58), die deze week in Luxor zou spelen met Musicals in Concert. 

Wij zijn verslagen over het nieuws dat wij vandaag ontvingen dat Guus Verstrate is overleden. 

NU.nl schrijft:
"Regisseur Guus Verstraete is op 69-jarige leeftijd overleden. De echtgenoot van Simone Kleinsma werd eerder deze week opgenomen in het ziekenhuis vanwege hartproblemen.

''In totale verbijstering laat de familie weten dat Guus Verstraete vanochtend vroeg op 69-jarige leeftijd is overleden. Guus werd eerder deze week opgenomen in het ziekenhuis vanwege hartproblemen. De familie vraagt hun privacy te respecteren'', laat een woordvoerder van de familie weten.

Verstraete regisseerde een aantal televisiefilms en -series, waaronder Bassie en Adriaan en Ik ben Joep Meloen. Met Joop van den Ende maakte hij shows als Wedden, dat?, De Surpriseshow en De Soundmixshow.

Daarnaast regisseerde hij Laat de Leeuw, Mooi! Weer De Leeuw en Ron's Honeymoon Quiz.

De regisseur trouwde in 1990 met actrice Simone Kleinsma. Uit een eerder huwelijk had hij al drie kinderen.

 

Wij wensen zijn vrouw Simone Kleinsma - die deze week in Luxor zou staan met de productie Musicals in concert - en de familie heel veel sterkte met dit plotselinge verlies.

Musicalster Nurlaila Karim zal haar rol inde theaterproductie overnemen. Vanavond zal de show aan Guus worden opgedragen. 

 

Foto: ANP

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten