Bedankt voor uw geduld!

Er is een overweldigende belangstelling voor de Waardenberg en De Jong en de dames van Toren C die samen een jubileumvoorstelling maken vanwege het 100-jarig bestaan van het Luxor Theater in Rotterdam. Op de website, aan de kassa en aan de telefoon van het Luxor Theater is het ontzettend druk. Iedereen wil kaarten voor de voorstelling van Waardenberg en De Jong en de dames van Toren C. Beide duo's blijken ongekend populair te zijn. Wij willen u bedanken voor uw geduld.

Waardenberg en De Jong en de dames van Toren C gaan samen het theater in voor een jubileumvoorstelling vanwege het 100-jarig bestaan van het Luxor Theater in Rotterdam. Wat de twee uitgesproken duo’s bindt is hun gemeenschappelijke gevoel voor humor. Martin van Waardenberg en Wilfried de Jong werken voor deze speciale gelegenheid na jaren weer met elkaar. Maike Meijer en Margôt Ros, bekend als het duo uit de VPRO-serie Toren C, staan voor het eerst samen op de planken.

Verwacht een voorstelling vol bizarre acts, een spervuur aan hilarische en ontroerende scènes: chaos en absurdisme regeren. We zien twee mannen en twee vrouwen die elkaar voortdurend uitdagen en de grens opzoeken van wat net wél en net níet kan.

Maximaal 4 kaarten per adres
Geen lastminute paskortingen

Waardenberg en De Jong & de dames van Toren C
6 t/m 17 december 2017
nieuwe Luxor Theater

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten