Luxor Musical Academy van start

Het Luxor Theater in Rotterdam start komend theaterseizoen met de Luxor Musical Academy! De academy bestaat uit verschillende musicalklassen én een musicalkoor voor iedereen tussen de 4 en 80 jaar.Het Luxor Theater in Rotterdam start komend theaterseizoen met de Luxor Musical Academy! De academy bestaat uit verschillende musicalklassen én een musicalkoor voor iedereen tussen de 4 en 80 jaar. Alle musicalklassen en het koor werken samen toe naar een showcase in het oude Luxor Theater. Op 10 en 12 mei 2017 staan verschillende gratis proeflessen gepland.

Meer dan alleen voorstellingen in Luxor
“We vinden het belangrijk dat we ons publiek meer aanbieden dan enkel de vaste theaterprogrammering” zegt Carlijn Sonneveldt, programmeur van het Luxor Theater. “Rondom het theatervak is namelijk nog zoveel meer te beleven! Omdat muziektheater en musicals zeer belangrijke elementen zijn in onze programmering starten we met theaterlessen in dit genre.
De Luxor Musical Academy is een eerste stap in een reeks publieksactiviteiten die we de komende jaren gaan lanceren”

Musical- en opleidingsklassen
De musicalactiviteiten voor jongeren zijn opgedeeld in verschillende musicalklassen (4 t/m 12 jaar) en opleidingsklassen (12 t/m 21 jaar). Samen met professionele docenten werken deze klassen in een aantal maanden toe naar de Luxor Showcase in het oude Luxor Theater. Op 10 en 12 mei kunnen jongeren deelnemen aan een gratis proefles.

Luxor Musicalkoor
Begin oktober start Luxor ook weer met een eigen musicalkoor. Een koor van ongeveer 50 ambitieuze amateurzangers waarmee op woensdagavonden wordt toegewerkt naar de Luxor Showcase. Voor het nieuwe seizoen wordt er gezocht naar enthousiastelingen tussen de 21 en 80 jaar oud die het bestaande koor komen versterken.

Voor alle informatie over de gratis proeflessen, lestijden, repetitiedagen en kosten kan men terecht op luxortheater.nl/musicalacademy

LOCATIE nieuwe Luxor Theater Rotterdam
MEER INFO www.luxortheater.nl/musicalacademy

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten