Nederlands record loopband lopen gevestigd in Luxor

 De cast van De Marathon loopt zich tijdens elke voorstelling in het zweet op de verschillende loopbanden in het decor. Daarom organiseerden de hoofdrolspelers vandaag het NK Loopband Lopen! Deelnemers konden zich inschrijven in verschillende conditie-categorieën zodat ook lopers zonder conditie en een bierbuik mee konden doen. Het doel was om in tien minuten een zo ver mogelijke afstand op de loopbanden af te leggen met een blik Schultenbrau en een moorkop in de hand.

Gerard, Nico, Leo en Kees konden favorietenrol niet waarmaken

Rotterdamse hits klonken uit de speakers, de blikken bier stonden koud en de loopbanden stonden gereed. Gerard, Nico, Leo en Kees waren uiteraard de grote favorieten voor de overwinning in de conditiecategorie ‘zeer slecht’. Er bleken echter veel geduchte concurrenten mee te doen.

Record na record werd gebroken. De winnaars per categorie zijn:
- Zeer slechte conditie: Wilfried Ettinger (afstand: 1,6 km)
- Slechte conditie: Ruth Krooshof (afstand: 2,11 km)
- Prima conditie: Joey Weurmond (afstand: 2,7 km: Nederlands Record)

De winnaars hebben vier vrijkaarten, een diner in pop-up restaurant ‘De Garage’ en een meet&greet met de cast gewonnen.

De mannen trainen door in het Luxor Theater
De hoofdrolspelers waren dus duidelijk nog niet fit genoeg voor een overwinning tijdens het NK Loopband Lopen. Gelukkig hebben ze nog even om door te trainen, want De Marathon is nog t/m 9 juli te zien in het Luxor Theater.

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten