Luxor weer genomineerd voor meest gastvrije theater

Meer dan 25.000 ANWB leden hebben de afgelopen weken hun stem uitgebracht op hun favoriete theater, schouwburg of concertgebouw. Luxor is twee maal genomineerd. Bedankt voor uw stem!Meer dan 25.000 leden hebben de afgelopen weken hun stem uitgebracht op hun favoriete theater, schouwburg of concertgebouw via www.anwb.nl/theater. Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB, maakt op woensdag 4 oktober om 14:30 uur bekend wie van de 40 genomineerde theaters zich één van de winnaars mag noemen. Ook overhandigt hij het nieuwe ANWB UIT-magazine 2017-2018 aan musicalster Stanley Burleson in het ANWB/FOX Theater in Hoofddorp.

Voor de verkiezing zijn 40 theaters genomineerd in vier categorieën. In iedere categorie wordt een gouden, zilveren en bronzen prijs uitgereikt. Van de vier gouden winnaars wint het theater met de hoogste score de titel 'Meest gastvrije theater van Nederland'.

Leden beoordeelden de theaters op bereikbaarheid, horeca, prijsniveau, sfeer en uitstraling, het zitcomfort, het zicht op het podium en het aanbod van voorstellingen.

Luxor werd samen met onderstaande theaters genomineerd in de categorie grote steden (200.000 inwoners):

Categorie grote steden (200.000 inwoners) :
Amsterdam, DeLaMar Theater
Amsterdam, De Meervaart
Amsterdam, Koninklijk Concertgebouw
Amsterdam, Koninklijk Theater Carre
Den Haag, Zuiderstrandtheater
Eindhoven, Parktheater Eindhoven
Rotterdam, Nieuwe Luxor Theater
Rotterdam, Oude Luxor Theater
Scheveningen, AFAS Circustheater Theater
Utrecht, Beatrix Theater

Lees meer

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten