Sterrenregen voor Fiddler on the Roof

Thomas Acda "ontroert" en "geeft Fiddler humor" in co-productie van Luxor.  

Unaniem lovende recensies!
Fiddler on the Roof ging op zondag 5 november in première en de recensies (en publieksreacties) zijn lovend! Het Algemeen Dagblad gaf de voorstelling 4 sterren "Acda geeft Fiddler on the Roof humor" en ook het NRC deelde 4 sterren uit: "Thomas Acda ontroert als Tevje in nieuwe Fiddler". De Telegraaf omarmt de musical ook: "Fiddler on the Roof dompelt je onder in mooie dromen". De Volkskrant doet er nog een schepje bovenop: "Glansrijke vertolking Thomas Acda".

Fiddler on the Roof is van 6 maart tot en met 1 april 2018 te zien in het nieuwe Luxor Theater. Koop nu de mooiste kaarten.

  

Co-productie Luxor
Het Luxor Theater is een trotse co-producent van Fiddler on the Roof. De voorstelling is een initiatief van de Theateralliantie: een verbond van 8 grote theaters in Nederland, waaronder het Luxor Theater, die grootschalige voorstellingen willen maken. Fiddler wordt gemaakt door Stage Entertainment Nederland.

Premièreverslag 
Bekijk het premièreverslag van zondag 5 november hier

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten