Thomas Acda grote winnaar Musical Awards

Tijdens zijn musicaldebuut viel Thomas Acda dit jaar direct in de prijzen bij het Musical Awards Gala. Hij won voor zijn rol als Tevje in Fiddler on the Roof de prijs voor 'beste mannelijke hoofdrol'"Met ogenschijnlijk licht spel en met gemak maakt hij de tragiek van zijn personage diep voelbaar". Daarnaast won Thomas Acda ook een award voor zijn muziek in de musical De Marathon.

Bekijk hier het optreden van Fiddler on the Roof tijdens het Musical Awars Gala.

Aanstormend talent
Fiddler on the Roof viel nogmaals in de prijzen met een Musical Award voor Jacob de Groot als 'aanstormend talent' voor zijn rol als Perchik. De jury zag de afgelopen jaren zelden een talent dat zo overtuigend alle kwaliteiten in alle opzichten van een aanstormend talent waar maakte.

Klik op de foto's om de uitreikingen van de Musical Awards terug te kijken.

 

Fiddler on the Roof is van 6 maart t/m 1 april 2018 te zien in het nieuwe Luxor Theater. Klik hier voor tijden en tickets.

NOG MEER PRIJSWINNAARS


De musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is tijdens het Musical Awards gala uitgeroepen tot 'de beste grote musical'. In totaal won de succesvolle musical vier prijzen. Simone Kleinsma won de award voor 'beste vrouwelijke hoofdrol' en Marjolijn Touw voor de 'beste vrouwelijke bijrol' in de show. Dick van den Heuvel die het script en de liedteksten schreef viel ook in de prijzen. Wegens succes zijn er twee extra voorstellingen bijgeboekt op 22 en 23 mei in Luxor. Klik hier voor tijden en tickets.


Stanley Burleson was te zien met het nummer 'Mr. Bojangles’ en won de titel voor 'beste mannelijke hoofdrol' in een kleine musical. Deze won hij voor "de rol die hem op het lijf geschreven is" in From Sammy With Love. Klik hier voor tijden en tickets.

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten