Gezocht: Stagiair(e) Events

Het Luxor Theater in Rotterdam is een van de grootste theaters van Nederland met twee unieke theaterzalen. De afdeling Events van het Luxor Theater zoekt per september 2018 een stagiair(e) Events.Stagiair(e) Events (32 - 36 uur per week)

Je ondersteunt de afdeling bij het organiseren van culturele evenementen (o.a. premières), zakelijke evenementen (o.a. bedrijfsfeesten en congressen) en theaterarrangementen. Tot je takenpakket hoort:
- actief contact onderhouden met de klanten (telefonisch en per mail)
- maken van offertes voor arrangementen en evenementen
- interne en externe leveranciers inschakelen (techniek, catering, etc.)
- maken van interne draaiboeken
- begeleiden van rondleidingen en gesprekken met de klant voorafgaand aan een evenement
- aanwezig zijn en ondersteuning bieden bij uitvoering van evenementen
- uitbreiding van de werkzaamheden naar capaciteit en interessegebied van de stagiair(e)

Wij vragen
Wij vragen een HBO-student op het gebied van evenementenmanagement of vrijetijdsmanagement, die affiniteit heeft met theater. Het betreft een meewerkstage van 10 maanden en geen afstudeerstage.
Je bent accuraat, praktisch, ondernemend, creatief, communicatief vaardig en sociaal ingesteld. Je kunt goed plannen en organiseren, je kunt zelfstandig en in teamverband werken en je voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden. Je bent incidenteel ook in de avonduren en weekenden beschikbaar voor de uitvoering van evenementen. Bij voorkeur woonachtig in Rotterdam of omgeving.

Meer informatie? Klik hier

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten