Word vrijwilliger bij het WK Zitvolleybal!

Van donderdag 19 tot en met zaterdag 21 juli 2018 wordt het WK Zitvolleybal in Rotterdam georganiseerd. Verspreidt over vijf verschillende locaties krijgt de sport die ooit in Nederland werd bedacht een speciaal podium in theaters.Deze zomer vormt het Nieuwe Luxor Theater de unieke locatie waar het WK Zitvolleybal gespeeld wordt door de vrouwen. 

Zonder vrijwilligers geen evenement! Voor het WK van een van de meeste populaire paralympische sporten is de hulp van maar liefst 65 vrijwilligers benodigd. Jij kan deel uitmaken van dit team! Vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor vele verschillende taken en rollen, waaronder:

- Court Crew (ballenkinderen)
- Ticketing
- Crew & Team Services
- Logistiek

Geef jij de set up voor een succesvol toernooi? Meld je dan nu aan als EventMaker via www.eventmakers.nl en maak deel uit van de organisatie!

Lees via de link alle informatie terug over het evenement en meld je gelijk aan. Voor vragen kun je altijd even mailen naar team@eventmakers.nl. Vrijwilligers maken het evenement!

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten