Luxor Theater Rotterdam presenteert Musicals aan de Maas

Musicals aan de Maas is op maandag 23 april in Luxor gepresenteerd. Met meer dan 120 voorstellingen en 16 musicals heeft Luxor komend seizoen het grootste musicalaanbod van Nederland.Bijna alle hoofdrolspelers uit de producties openden het nieuwe musicalseizoen. De acteurs kwamen in twee watertaxi’a aan bij het nieuwe Luxor Theater. Eenmaal binnen vertelde musicalgoeroe Frits Sissing meer over Musicals aan de Maas en onthulde hij - samen met de acteurs en  onze directeur Marc van Kaam - een gigantische afdruk van het campagnebeeld. Daarnaast werd bekend gemaakt dat de Amateur Musical Awards de komende drie jaar in het nieuwe Luxor te zien zullen zijn.

De 16 musicals zijn heel verschillend: van grote tot intieme producties en van originele nieuwe Nederlandse titels tot internationale successen en maar liefst 5 premieres. Het gaat om de volgende musicals:

AllStars (premiere), Soof, Cats, Evita, Bridges of Madison County, Charley (premiere), Addams Family (premiere), Color Purple, Op Hoop van Zegen, Expeditie Eiland, De Sprookjessprokkelaar (premiere), Marvelous, De Kleine Zeemeermin, De Smurfen (premiere), Best of Broadway en De Brief voor de Koning.

Naast al deze producties kunt u (mee)zingen in het Luxor Musicalkoor, musicallessen volgens in de Luxor Musical Academy en worden er bij verschillende musicals speciale workshops georganiseerd. Bij verschillende musicals is er in samenwerking met Spido een Musicals aan de Maas arrangement: varen op de maas, dineren en daarna naar de musical.

Voor Soof, Evita, Cats, Color Purple en The Addams Family is de kaartverkoop al gestart. De kaartverkoop voor de andere musicals begint op zaterdag 19 mei.

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten