Meld je aan voor de Luxor Musicalklassen!

vr 15 jul 2016

Luxor Musical TOPklas
De TOPklas bestaat uit twee leeftijdsgroepen die onder leiding van musicalactrice Esmée van Kampen elke zaterdag repeteren in de studio van het nieuwe Luxor Theater. In de reeks van 12 workshops staan zang- en speltechniek, tekstinterpretatie, koorzang, solo-performance, zelfvertrouwen en spelen voor publiek centraal. Voor de TOPklas zijn we op zoek naar jongeren tussen de 13-15 en 16-21 jaar oud die hun zang-, dans- en spelkwaliteiten verder willen ontwikkelen. Je vindt hier alle informatie. 

*Op zaterdag 24 september organiseren we een gratis proefworkshop in het nieuwe Luxor Theater. Meld je aan voor deze gratis proefworkshop door een mail te sturen naar actie@luxortheater.nl (vermeld daarin je naam, geboortedatum en telefoonnummer). De gratis proefworkshops staan gepland van 11.00 tot 14.00 uur (13-15 jaar) en van 14.30 tot 17.30 uur (16-21 jaar).  

Luxor for Kids Musicalklas 

De sterren van de hemel zingen, het zweet op je voorhoofd dansen en het repetitielokaal laten zinderen van de energie! Op 12 oktober starten we een nieuwe musicalklas voor kinderen tussen de 10 en 12 jaar. Een serie van 25 lessen waarin met professionele musicaldocenten wordt toegewerkt naar een showcase voor publiek. De lessen vinden plaats in de studio van het nieuwe Luxor Theater op woensdagmiddagen tussen 14.00 - 17.15 uur. Je vindt hier alle informatie. 

*Op woensdagmiddag 5 oktober organiseren we een gratis proefles in het nieuwe Luxor Theater. Meld je aan voor deze gratis proefworkshop door een mail te sturen naar actie@luxortheater.nl (vermeld daarin je naam, geboortedatum en telefoonnummer). De gratis proefles staat gepland van 14.00 tot 17.15 uur. 
 

Het Luxor Musicalkoor en de Musical- en Topklas is een samenwerking tussen het Luxor Theater en Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland.