Je krijgt mogelijk telefoon van ons!

ma 15 nov 2021

We zijn momenteel het oude Luxor Theater aan het verbouwen en kunnen daarbij jouw steun goed gebruiken. Daarom benaderen we in november, december en januari een groot deel van onze bezoekers telefonisch met het verzoek of zij stoelvriend willen worden van het oude Luxor. Was je voor de coronacrisis een regelmatige bezoeker van het oude of het nieuwe Luxor Theater? Dan kan het zijn dat je gebeld wordt.

Het Oude Luxor Theater wordt momenteel verbouwd. Daarbij heeft het Luxor de wens de zaal te voorzien van nieuwe stoelen. Dat is een flinke investering, dus vragen we je ons te helpen door een of meer stoelen te adopteren. Dan zit je niet alleen zelf lekkerder, ook alle andere gasten genieten extra van een avondje theater.

Juist nu is jouw vriendschap hard nodig. Zodat we samen het oude Luxor Theater weer in ere kunnen herstellen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Bekijk hier de mogelijkheden
Heb je vragen over deze belactie? Neem dan contact op via kassa@luxortheater.nl 

Wil je niet wachten op een telefoontje en direct het Luxor Theater steunen? Dat kan ook. Via onderstaande knop kan je de mogelijkheden bekijken. Alvast hartelijk dank voor je steun en we zien je graag binnenkort terug in ons theater! 

Bekijk hier de mogelijkheden