Wijkjury Rotterdam zoekt jou!

do 4 mei 2023

WijkJury Rotterdam zoekt jou! 

 

Door het hele land zijn er al verschillende WijkJury’s actief. En nu ook in Rotterdam! In deze WijkJury kun je je niet alleen aanmelden als individu, maar ook als duo van verschillende generaties.

 

Dus wil jij nou altijd al met je kleindochter naar theater? Of zou je het tof vinden om samen met die lieve buurman dit avontuur aan te gaan? Dan kan dat!  De minimumleeftijd is 12 jaar.

 

Wat is de WijkJury precies?

Als lid van de WijkJury bezoek je 10-12 theatervoorstellingen (verspreid over het hele theaterseizoen) en spreek je na afloop van de voorstellingen regisseurs en acteurs. Je komt, eens per maand, samen met een dramaturg en de roedelchef(s) van jouw WijkJury om jullie visie en smaak te betwisten en stelling te nemen in wat jullie raakt.

 

Aan het eind van het seizoen kiezen jullie je favoriet: de Keuze van de WijkJury. 

 

Lidmaatschap is geheel gratis, maar niet vrijblijvend. Het is de bedoeling dat je/jullie bij de voorstellingen en de jury-avonden aanwezig zijn.

 

Iets voor jou/jullie?

Wil jij in gesprek om te kijken of dit iets voor je is? Stuur dan een mail met je naam, telefoonnummer, adres, geboortedatum en een paar zinnen motivatie naar Robin Tinkhof, robin@femaleeconomy.nl.