Nieuw Rotterdams Comedy Festival

do 1 jun 2023

Comedy Club Haug en het Luxor Theater presenteren een nieuw en jaarlijks terugkerend comedy festival: Comedy Club Haug X Luxor Theater. In september staan de beste nationale én internationale stand-up comedians vijf avonden achter elkaar op het podium van het oude Luxor Theater. Geprogrammeerd door hét stand-up comedy podium van Rotterdam; Comedy Club Haug. 

 

Aanstormend talent en gevestigde namen

Onder de noemer Best of Stand-Up XL treden gevestigde namen en aanstormend talent uit binnen- en buitenland op. Raoul Heertje, Nesim el Ahmadi Celine Schrama, Sean McLoughin, Victor Luis van Es en Nira zijn slechts een greep uit de vele stand-up comedians die het podium betreden. Elke avond wordt gehost door een MC: Tim Hartog, Daveson Ignatia, Stephen Bell óf Daan van der Hoeven. 
Ras-Rotterdammer Tim Hartog is niet alleen te zien als MC, hij staat zelf ook twee avonden op het podium met zijn show Heb je even?!. 

 

Comedy Club Haug

In de intieme club aan de Boompjeskade programmeert Marcel Haug de beste nationale- en internationale stand-up talenten en veelbelovende nieuwkomers. Haug heeft een goede neus voor talent. Niet voor niets is Comedy Club Haug daarom ook zo’n geliefde plek onder Rotterdammers en ver buiten de stad. Tijd dus voor de stand-up comedians om een groter podium te betreden en een groter publiek te bereiken. “Waar kan dat beter dan in het iconische theater van Rotterdam; het oude Luxor Theater,” aldus Marcel Haug. 

 

Kennismaken met talentvolle comedians

Marc van Kaam, directeur van het Luxor Theater, is enthousiast over de samenwerking: “Door Comedy Club Haug spreekwoordelijk de sleutel van het Luxor Theater te geven, laten we enerzijds een breder publiek kennis maken met talentvolle comedians en zorgen we er anderzijds voor dat deze geweldige aanstormende talenten een extra podium krijgen. Win-win dus!”

 

Comedy Club Haug X Luxor Theater vindt plaats van dinsdag 26 september t/m zaterdag 30 september in het oude Luxor Theater. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.luxortheater.nl/haug.