Nieuws

 • Voorrang bij start kaartverkoop?

  Op zaterdag 19 mei 2018 start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen. Wilt u voorrang bij start kaartverkoop? Word Ambassadeur of koop een vroegboekkaart!

 • Gezocht: Stagiair(e) Events

  Het Luxor Theater in Rotterdam is een van de grootste theaters van Nederland met twee unieke theaterzalen. De afdeling Events van het Luxor Theater zoekt per september 2018 een stagiair(e) Events.

 • Zeer succesvol 2017 voor Luxor

  In 2017 vierde Luxor Theater zijn honderdjarig jubileum, waren er meer dan 315.000 bezoekers, werd het voor de tweede keer uitgeroepen tot het meest gastvrije theater van Nederland door de ANWB en won het twee (van de drie) nationale Cultuurmarketing Awards.

 • Kooijman Autar Notarissen nieuwe partner

    Wij zijn verheugd dat het Luxor Theater met ingang van 1 januari 2018 een partnership is aangegaan met Kooijman Autar Notarissen.  

 • CreĆ«er ook uw eigen podium

  Uw (jaar)cijfers presenteren? Een plenair congres voor collega’s of vakgenoten? Wij maken er graag een mooie voorstelling van. Onze beide theaters bieden perfecte mogelijkheden om uw bezoekers te verwonderen, te inspireren en te informeren. Graag ontvangen wij uw gasten over onze rode loper in onze foyers om hen vervolgens uit te nodigen in de theaterzaal plaats te nemen. Na afloop zorgen wij voor de nodige ontspanning in de foyers. Zeer tevreden over hun evenement in ons theater waren: Jaaropening Albeda College Ieder schooljaar start het Albeda College met een jaaropening, met als doel dat de circa 2500 medewerkers weer vol goede moed en frisse motivatie het nieuwe jaar kunnen starten. De jaaropening vond op 28 augustus plaats in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en werd ingevuld door onder andere Hugo de Jonge (wethouder onderwijs jeugd en zorg), spreker Joseph Oubelkas en ‘The Voice of Holland’ winnares Maan. Lees meer

    PCBO - Wat je zegt ben je zelf Schooldirecteur Gerrit Barendrecht ging - vlak voor zijn pensioen - zijn droom achterna en schreef een theaterstuk met en voor collega’s van het Rotterdamse onderwijs. Met medewerking van het Ridderkerks Symfonie Orkest en veertien acteurs voor een bijna uitverkocht nieuwe Luxor!
  Lees meer
  Gold's Gym Classic - Bodybuild wedstrijd Het toneel gebruikt op een hele andere manier: als catwalk voor een echte bodybuild wedstrijd!
  Bekijk de foto's Ook uw evenement in Luxor? Bekijk de mogelijkheden!

Nieuws

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.