Nieuws

 • Win een jaar gratis Luxor!

  We hebben een fantastische actie in het kader van ons 100-jarig bestaan. Doe mee en maak kans op een jaar lang gratis Luxor! Maak vóór 1 februari 2018 een selfie met een van de artiesten uit onze artiestenparade in het oude of nieuwe Luxor Theater.  Post je foto op Instagram Voeg de tags toe: #luxortheater #luxor100jaar   Op 2 februari 2018 maken we de winnaar bekend! 

 • Luxor Artiestenparade wordt naar binnen verplaatst

   Vandalen vernielen respectloos tientallen artiesten

 • Operadagen Rotterdam 2018 staat in het teken van Heldenmoed

   Van 18 tot en met 27 mei 2018 is de dertiende editie van Operadagen Rotterdam: het festival voor opera en muziektheater van nu. De kaartverkoop is gestart! In het nieuwe Luxor Theater staat de openingsvoorstelling Earth Diver.

 • Luxor 100 jaar | Volg ons Live op facebook

   Tijdens onze verjaardag en het jubileumgala op 22 december aanstaande kunt u ons op Facebook live volgen! Tussen 19.15 en 20.00 uur interviewen we in een speciaal jubileumprogramma o.a. André van Duin, Richard Groenendijk, Yentl en de Boer, Youp van ’t Hek en Paul de Leeuw. Wat hebben al deze artiesten met Luxor en met Rotterdam? Een ode aan het jarige Luxor. Kijken dus!

 • Scroll door honderd jaar Luxor

  Luxor is er ongelofelijk trots op om een eeuw lang een belangrijk onderdeel te zijn van het Rotterdamse uitgaansleven en verheugt zich op de toekomst. Klink op deze link en scroll door Luxor 100 jaar!

Nieuws

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.