Speciale link De komedie over een bankoverval

Welkom!

 

Jij hebt een persoonlijke brief ontvangen van Jon van Eerd. Op deze pagina kun je speciale kaarten boeken voor De komedie over een bankoverval. Als je via onderstaande button boekt, krijg je een mooi programmaboek in het theater én een Meet & Greet met de cast.

 

DE KOMEDIE OVER EEN BANK OVERVAL
Toen ik een aantal jaar geleden deze hysterische komedie in London zag, wist ik het meteen! Dit is Harrie Vermeulen 2.0. Een knotsgekke, hilarische, sublieme voorstelling heeft namelijk alles wat Harrie ook had. Maar dan grootser, acrobatischer en sensationeler. Een stel domme bajesklanten hebben het plan opgevat om een kostbare diamant te stelen uit de kluis van een bank. Je begrijpt; dat gaat niet zomaar. Intriges, verwarringen en dolkomische scènes volgen elkaar in groot tempo op. Achtervolgingen met politieauto’s, onderwatertaferelen, klimtouwen, laserstralen en driedimensionale ondersteboven taferelen maken de voorstelling tot een onmisbare ervaring.

 

Op 19 en 20 januari staat deze knotsgeke voorstelling in het oude Luxor Theater. Als je nu boekt krijg je een cadeautje als bedankje voor je trouwe aanwezigheid. 


EEN KLEIN EXTRAATJE ALS VERRASSING
Een mooi glossy programmaboek plus een Meet & Greet met alle acteurs: BUDDY VEDDER, JOEY SCHALKER, SUZANNA PLEITER, MARTIN VD STARRE, ZJON SMAAL, ARIE CUPÉ, CATHALIJNE DE SONNAVILLE, ROGIER KOMPROE EN LARS VAESSEN.

 

Wees er snel bij want het aantal kaarten zijn beperkt.

 

BOEK HIER