Wil je Luxor op een andere manier steunen?

Bekijk hier de mogelijkheden 

Marco de Swart

NALATEN AAN LUXOR

Hoe mooi zou het zijn om jouw inspirerende momenten in ons theater door te geven aan de volgende generaties? Als je ons opneemt in je testament, leven jouw idealen voort en blijft je liefde voor theater behouden. We zoeken altijd een bijzondere bestemming en dit kan uiteraard in overleg. Met jouw gift kunnen wij in de toekomst theater in Rotterdam een podium blijven bieden.  

Wil je ook een bijdrage leveren aan Luxor? Met een nalatenschap, hoe groot of klein ook, maak je het verschil. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Waarom Luxor opnemen in je testament?

  • Met een nalatenschap draag je iets bij, ook als je er zelf niet meer bent. 
  • Je laat iets duurzaams achter en geeft jouw idealen door aan toekomstige generaties.
  • Met jouw bijdrage kan Luxor programma’s blijven maken, talent ondersteunen of nieuwe initiatieven lanceren.
  • Omdat we een ANBI-status hebben zijn de nalatenschappen die we krijgen vrijgesteld van erfbelasting.
"Elke nalatenschap is bijzonder voor ons. Daarom komen we graag in contact. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, dan vertel ik daar graag meer over" , aldus Carlijn Sonneveldt

Contactgegevens
Carlijn@luxortheater.nl

Bel mij op 010-4960119

IK WAS HIER 010

Luxor is een stralende honderdjarige. Vanaf het begin, net na de Eerste Wereldoorlog, sloten de Rotterdammers Luxor in het hart. Dit was de plaats om met andere werelden kennis te maken, door een filmpje te pakken of grote populaire artiesten te zien, in variété, shows, musicals, cabaret, dans en concerten.

Met twee theaters met 900 en 1500 stoelen is Luxor vandaag de dag landelijk een van de grootste aanbieders van voorstellingen: toonaangevend amusement op het hoogste niveau. In Luxor komen Rotterdammers, regiogenoten en mensen uit het hele land samen om zich te amuseren, om te leren, om zich te laten inspireren en om elkaar te ontmoeten. Een gastvrije organisatie, slagvaardig op z’n Rotterdams, waar ook nieuwe verbindende initiatieven en projecten mogelijk worden gemaakt. Meer informatie over ik was hier 010