Vacature Stagiair(e) Productie

Ben jij de nieuwe stagiaire op de afdeling Productie van het Luxor Theater?

Het Luxor Theater Met twee unieke theaterzalen – het 103 jaar oude Luxor en ruim 20 jaar het nieuwe Luxor – is het Luxor Theater een van de grootste theaters van Nederland. We zijn niet alleen toonaangevend op het gebied van cabaret, musicals en (internationale) theaterconcerten, maar bieden ook een breed georiënteerde stadsprogrammering waarmee we lokale artiesten in de spotlight zetten en een opstap bieden voor (beginnende) theatermakers. Met een inpandige horecagelegenheid Café Dox, die voor iedereen toegankelijk is, brengen we Luxor dichter bij de stad en de stad dichter bij Luxor.

 

Het team

De afdeling Productie van het Luxor Theater is het interne evenementenbureau van het theater. De spin in het web waar wordt gezorgd voor de juiste voorbereidingen van alle producties en activiteiten in het Luxor Theater. De afdeling produceert zakelijke evenementen, (grote) premières, beeldregistraties en draagt zorg voor de (extra) beleving bij voorstellingen in overleg met de daarvoor gevormde projectgroepen. Het is aan de afdeling om ervoor te zorgen dat de organisatie vlekkeloos verloopt. De afdeling bestaat uit een afdelingshoofd, twee eventmanagers, een productieassistent en een stagiaire. Binnen het team en de organisatie heerst een informele en gezellige sfeer.

 

Wat ga jij doen?
Je ondersteunt de afdeling bij het organiseren van culturele evenementen (bijv. premières en ladies nights), zakelijke evenementen (bijv. bedrijfsfeesten en congressen), theaterarrangementen en stadsprogrammering in Café Dox.


Werkzaamheden/taken:

  • Het vergaren van relevante informatie die voor operationele afdelingen noodzakelijk is voor het goed laten verlopen van een productie;
  • Contact onderhouden met de klanten en producenten (telefonisch en per mail); • Interne en externe leveranciers inschakelen (techniek, catering, etc.);
  • Interne draaiboeken maken in ons planningsysteem;
  • Aanwezig zijn en ondersteuning bieden bij uitvoering van (zakelijke) evenementen.

Een dag op de afdeling Productie

Daar kunnen we kort over zijn, die is er geen een hetzelfde! Na de koffie openen we ons planningssysteem en lezen we de evaluaties van de dag/avond ervoor. Komen daar actiepunten voor onze afdeling uit, schieten we gelijk door in die modus. Daarnaast zijn er een aantal vaste interne overleggen waar de afdeling bij aansluit. We werken nauw samen met de afdeling Programmering en operationele afdelingen, zoals de afdeling Hospitality en Theatertechniek. We plannen vooruit en werken ook veel korte termijn acties af, diezelfde avond, ontvangen we tenslotte weer opnieuw artiesten en gasten in onze theaters.

 

Hier herken jij jezelf in:

  • HBO student op het gebied van evenementenmanagement of vrijetijdsmanagement;
  • Op zoek naar een meewerkstage;
  • Stressbestendig en flexibel: je raakt niet in de war van veranderende omstandigheden;
  • Communicatief vaardig en je kan makkelijk schakelen tussen verschillende gesprekspartners;
  • Empathisch en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en probleemoplossend vermogen;
  • Innovatief en je denkt altijd een stapje verder.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende en uitdagende stage van 32-36 uur per week in een ambitieuze werkomgeving en een leuk team. Wij bieden een stageplaats vanaf september 2023, bij voorkeur minimaal 20 weken. Vergoeding: € 350,00 per maand bruto. Met als leuke extra's zijn er gezellige borrels, uitjes en kan je veel gratis voorstellingen in Luxor bezoeken of als eerste je kaarten kopen.

Het vormen van een diverse, inclusieve en representatieve organisatie staat bij ons hoog op de agenda. Daarom nodigen wij iedereen die zich in deze vacature herkent nadrukkelijk uit om te reageren. Zo maken we ons personeelsbestand een juiste afspiegeling van de Nederlandse en Rotterdamse cultuur. De deuren van Luxor staan voor iedereen open.

 

Meer informatie
Voor meer informatie kun je mailen naar Marèse Vervooren, marese@luxortheater.nl

 

Interesse in deze leuke stage?

Stuur ons dan een mail met jouw motivatie en CV. Stuur dit uiterlijk 1 mei naar marese@luxortheater.nl. Wees er snel bij, want bij een geschikte kandidaat kan de vacature eerder worden gesloten.