Algemene leveringsvoorwaarden

Wijzigingen

In het programma zoals gepubliceerd kunnen wijzigingen optreden. De directie behoudt zich het recht voor om entreeprijzen tussentijds te wijzigen.
 

Prijzen inclusief drankje

Voor de voorstellingen is een drankje in de pauze (of indien geen pauze na afloop) inbegrepen in de prijs van je ticket. Er zijn voorstellingen waar een drankje niet is inbegrepen. Dit staat dan vermeld onder de voorstellingstekst.
 

Geen automatische incasso

Je kunt niet betalen met een eenmalige machtiging tot automatische incasso. Heb je geen iDeal of creditcard, dan kan je ervoor kiezen om telefonisch te reserveren en af te spreken om het geld over te maken naar IBAN NL45ABNA0644511206, t.n.v. Luxor Theater Rotterdam. Uitsluitend mogelijk bij een telefonische reservering 010 - 484 33 33 (ma t/m zo 10:00 - 18:00 uur).
 

Service- en verzendkosten

Er wordt per transactie € 4,50 in rekening gebracht (indien er 1 ticket wordt besteld wordt er € 2,25 in rekening gebracht). Indien je de kaarten hard-copy toegestuurd wilt krijgen kost dit € 3,50 extra.
 

Locatie en aanvang

Op je toegangsbewijs staat of de voorstelling in het oude of in het nieuwe Luxor Theater is en hoe laat deze begint.
 

Te laat

Mocht je te laat in het theater arriveren, dan wordt een geschikt moment afgewacht om de zaal te betreden, wanneer het de artiest(en) en het publiek zo min mogelijk stoort* (In sommige gevallen kan dit pas na de pauze zijn.) Het kan hierbij zijn dat je wordt nageplaatst op een andere stoel dan de geboekte stoel. Wanneer de voorstelling een pauze heeft dan kan je na de pauze wel op je eigen plaats gaan zitten. Wanneer de voorstelling geen pauze heeft, kan dat betekenen dat je de zaal in het geheel niet mag betreden. In dit geval geldt geen recht op restitutie.

* Of bezoekers na aanvang de zaal nog mogen betreden wordt bepaald door de betreffende artiest/productie die in het Luxor Theater te zien is.
 

Erkende verkoopadressen

De door Luxor erkende verkoopadressen zijn: AD, ANWB, Rotterdampas, Nationale Theater Kassa, Eventim, Ticketmaster, Ticketpoint, Djebber, Guts, We Are Public.


Zwarthandel

Helaas komt het steeds vaker voor dat kaarten voor een (populaire) voorstelling worden aangeboden via derden. Koop geen kaarten op de zwarte markt (bijv. Marktplaats, TopTicketShop, Rang1Tickets, BestelTickets.com, Pepetickets.nl, Seatwave.nl, TicketUnlimited.nl, Easytickets.nl of al deze websites). Je betaalt vaak onnodig hoge bedragen. Alleen aanschaf bij bovengenoemde erkende (voor)verkoopadressen garandeert de geldigheid van het toegangsbewijs.
 

Verlies/diefstal

Het Luxor Theater is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van toegangsbewijzen. Bij vermissing van kaarten kunnen – uitsluitend op de dag van de voorstellingen op vertoon van legitimatie – duplicaatkaarten worden verstrekt. Hiervoor wordt € 1 per ticket in rekening gebracht.
 

Kaarten retour

Reeds gekochte kaarten nemen wij niet retour. Wel kunnen de meeste kaarten die je hebt gekocht bij het Luxor Theater tot 5 uur voor de voorstelling omgeruild worden voor een waardebon (cadeaukaart). Meer info vind je hier

Let op!  Er zijn voorstellingen met afwijkende voorwaarden, deze kaarten kunnen niet geruild en/of geannuleerd worden. Indien dit van toepassing is staat dit vermeld op de voorstellingspagina.
 

Kortingen

Toegangsbewijzen met korting op grond van CJP of andere passen kunnen verkregen worden op vertoon van de betreffende pas aan de kassa. Let op: één kaart per kortingspas. Bij binnenkomst van het theater dien je je kortingspas te tonen. Ben je deze vergeten, dan kan je bijbetalen bij de kassa. Voor een aantal voorstellingen gelden geen paskortingen, dit staat vermeld onderaan de voorstellingspagina (lees meer).
 

Niet toegestaan

  • U wordt vriendelijk doch dringend verzocht mobiele telefoon geheel uit te zetten tijdens concert en voorstelling.

  • Zonder uitdrukkelijke toestemming van het Luxor Theater is het verboden foto’s, video-, film- of geluidsopnamen te maken van voorstellingen of evenementen. Ook niet ‘één kiekje’ met je telefoon.

  • Zowel in het oude als in het nieuwe Luxor Theater mag niet worden gerookt.
     

Garderobe

De garderobe is gratis in Luxor.
 

Algemene voorwaarden

De Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouw Directies (VSCD) zijn in het Luxor Theater van toepassing.
 

Bedenktijd

Vaak geldt voor online aankopen een bedenktijd. Dat is voor theatertickets (vormen van vrijetijdsbesteding) niet het geval.