Luxor Theater Rotterdam

TAKE A SEAT

DE OUDE DAME

Het oude Luxor hebben velen, artiesten en publiek, in het hart gesloten. De oude dame aan de Kruiskade heeft een grote charme en in geen zaal komt de reactie van het publiek zo over je heen rollen als je op het toneel staat. Maar… het oude Luxor wordt verbouwd en daarbij hebben we jouw hulp nodig.

HELP HET OUDE LUXOR, ADOPTEER EEN STOEL

Luxor heeft de wens de zaal van het oude Luxor Theater te voorzien van nieuwe stoelen. Dat is een flinke investering, dus vragen we je ons te helpen door een of meer stoelen te adopteren. Dan zit je niet alleen zelf lekkerder, ook alle andere gasten genieten extra van een avondje theater. En je schenking is aftrekbaar van de belasting.

De sfeer in de zaal, met onder andere de karakteristieke lichtband, blijft behouden.

NIEUWS

Luxor Theater lanceert een crowdfunding campagne om een verbouwing van de zaal van het oude Luxor Theater te bekostigen. In de campagne Take a Seat roept het Luxor particulieren en bedrijven op een stoel te adopteren. Het doel is een bedrag van €300.000 op te halen om de stoelen in het 100 jaar oude theater te vervangen.  

LEES HET VOLLEDIGE NIEUWSBERICHT

FISCAAL VOORDEEL

Jouw schenking is, vanwege de culturele ANBI-status van het Luxor Theater, onder voorwaarden vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Particulieren mogen in hun aangifte inkomstenbelasting een gift aan een culturele ANBI vermenigvuldigen met 1,25 en als gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van een dergelijke gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Benieuwd wat het fiscaal voordeel zou kunnen zijn?

BEDANKT!

Wil je Luxor op een andere manier steunen?

Bekijk hier de mogelijkheden