Luxor Theater Rotterdam

Over je kaarten

Kaarten annuleren of ruilen?

Wij nemen geen kaarten retour. Wanneer je verkoudsheidsklachten hebt, kan je contact opnemen met de kassa (kassa@luxortheater.nl of 010 - 484 33 33) en gaan we op zoek naar een gepaste oplossing.
Wanneer je je kaarten wilt ruilen ontvang je het eventuele verschil in kaartprijs als waardebon; bij een meerprijs betaal je iets bij. Kaarten zelf doorverkopen is niet toegestaan. Waardebonnen kunnen alleen gebruikt worden om nieuwe tickets te kopen; ze zijn niet geldig bij de bars.

Je kunt je kaarten tot aanvang van de voorstelling inwisselen voor een waardebon of laten omboeken naar een andere voorstelling in ons theater. Indien je kaarten om wil laten boeken kost dit €2 administratiekosten per kaart.Afwijkende voorwaarden

Er zijn voorstellingen met afwijkende voorwaarden, deze kaarten kunnen niet geruild en/of geannuleerd worden. Indien dit van toepassing is staat dit vermeld op de voorstellingspagina.
 
 

Kaarten kwijt?

Bij vermissing van kaarten kunnen duplicaatkaarten worden verstrekt. Kom op de dag van de voorstelling naar de kassa. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs ontvang je duplicaatkaarten.

Annuleringen

Indien je IBAN-nummer bij ons bekend is, hoef je niks te doen. Je ontvangt binnen twee maanden het aankoopbedrag van je tickets, pauzearrangement en de gemaakte transactiekosten op je rekening.   

IBAN-nummer onbekend

Wanneer het IBAN-nummer bij ons onbekend is, dan ontvang je een mail met het verzoek om te reageren met je naam, adres en IBAN-nummer. Je ontvangt binnen twee maanden het aankoopbedrag van je tickets, pauzearrangement en de gemaakte transactiekosten op je rekening.   

Verplaatsingen

Wanneer een voorstelling is verplaatst dan stellen we je direct per mail op de hoogte. Daarnaast blijven je huidige kaarten gewoon geldig voor de nieuwe data. 

Coronatoegangsbewijs

Om de voorstelling te bezoeken heb je, naast je voorstellingskaartje, een coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs zijn. Het coronatoegangsbewijs kun je digitaal (via de CoronaCheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.