Richard Groenendijk

Voor Iedereen Beter
REPRISE
za 4 jun 2022 - zo 4 jun 2023
4 jun 2022
-
4 jun 2023

Meer dan tweehonderd keer speelde Richard Groenendijk zijn vorige theatervoorstelling Om Alles! in de Nederlandse theaters. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen en zeer enthousiast publiek op, maar ook een nominatie voor de prestigieuze Poelifinario cabaretprijs.

 

Ondertussen heeft Richard Groenendijk met Voor Iedereen Beter deze prijs ook gewonnen. Volgens de pers hoort Groenendijk in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook!

 

Na een sabbatical van een jaar kreeg hij van Corona nóg een jaar vrij, maar nu is Richard Groenendijk vol inspiratie terug in het theater. Het wordt wederom een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. Want als er op dit moment íemand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard Groenendijk wel. Voor Iedereen Beter is een voorstelling die je niet snel zal vergeten. Dus kom van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter!

 

  • Geen last minute / paskortingen
  • Let op! op 31 mei en 1 juni zijn er tv-opnames

Reprise

Richard Groenendijk bewijst zich als artiest die van alle markten thuis is

De Volkskrant - ★★★★