THE PROM

It’s time to celebrate!
zo 25 sep 2022 - zo 26 feb 2023
25 sep 2022
-
26 feb 2023

Het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi die jazz hands in de lucht, want… het is tijd voor een feestje!

 

Vier uitgedoofde Broadway-sterren proberen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te komen en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

 

De Broadway-musical ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. In de succesvolle Netflix Original Film werden de hoofdrollen gespeeld door Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

 

  • Geen last minute / paskortingen

Cast

Barry Beijer

Trent Olivier

Dennis Willekens

Barry Glickman

Joke de Kruijf

Angie Dickinson

Juliëtte van Tongeren

Emma

Pia Douwes

Dee Dee Allen

Rogier Komproe

Mr. Hawkins

Sjoerd Oomen

Sheldon Saperstein

Soraya Gerrits

Alyssa

Wieneke Remmers

Mrs. Green

Credits

Cast
Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf, Barry Beijer, Wieneke Remmers, Juliëtte van Tongeren, Soraya Gerrits, Melise de Winter, Sjoerd Oomen e.v.a. 

Creatives
Vertaling: Jurrian van Dongen | Regie: Paul van Ewijk
Choreografie: Chiara Re | Muzikale leiding: Billy Maluw
Decor: Marjolein Ettema | Kostuums: Arno Bremers
Licht: Coen van der Hoeven