Ilse DeLange

Theatertour
do 1 dec 2022 | 20:00 - 22:35
1 dec 2022
20:00 - 22:35
  • 1 dec 2022
    20:00 - 22:35
    Pauze 20:50
    Nieuwe Luxor
    Geweest

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde. Ilse DeLange is een veelzijdige artiest; ze heeft sinds kort haar eigen TV programma met Matthijs van Nieuwkerk, had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville, maakte indruk bij het Duitse TV programma Sing Meinen Song en is te zien als jurylid in Deutschland Sucht Den Superstar. Ook brengt ze met haar festival Tuckerville meer country en Americana naar Nederland.

 

Na het internationale succes met The Common Linnets bracht llse DeLange in 2019 haar langverwachte soloalbum uit. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Het album werd direct bekroond met goud en de zangeres sleepte de Edison oeuvre award in de wacht. Gelukkig keert Ilse DeLange in het najaar van 2022 terug naar de Nederlandse theaters en zal zij naast nieuwe muziek, vooral veel van haar grote en bekende hits live ten gehore brengen.

 

  • Geen paskortingen

 

Na het concert van Ilse de Lange komt Jana Mila nog een naprogramma verzorgen in de foyer.

 

Jana Mila begon al op jonge leeftijd met het schrijven van country/folk nummers, geïnspireerd door Johnny Cash en Simon & Garfunkel, en dat hoor je terug in de liedjes die deze 20-jarige dame zelf schrijft. In 2017 won ze 'Mooie Noten', de Amsterdamse popsongcompetitie voor aanstormend singer-songwriter talent. Jana weet de weg naar Nashville ondertussen te vinden, en wie weet wat ze daar nog allemaal in petto voor haar hebben.