The Analogues

Hello Goodbye (The Very Best of the Studio Years)
wo 1 nov 2023 | 20:00
1 nov 2023
20:00
  • 1 nov 2023
    20:00
    REPRISE
    nieuwe Luxor

Hello Goodbye kan beschouwd worden als een spectaculaire afsluiting van de periode waarin The Analogues alle studio-albums (van na 1967) van The Beatles live reproduceerden. De band behaalde de afgelopen jaren grote successen in binnen- en buitenland met integrale uitvoeringen van de albums die The Beatles wel opnamen, maar zelf nooit live uitvoerden: Magical Mystery Tour, Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band, The White Album en, het meest recent, een combinatie van Let It Be en Abbey Road.

 

Met ‘Hello Goodbye’ stelden The Analogues zichzelf de lastige opdracht om uit die zes iconisch albums een selectie van hoogtepunten te distilleren.

 

"Dat ging niet zonder slag of stoot," zegt musical director Bart van Poppel. "Wij spelen nu al een jaar of zeven al die geweldige nummers van The Beatles, maar we zijn ook nog steeds diehard fans. Met nogal sterke opinies over wat nou écht de sterkste nummers zijn. Met de lijst die we nu hebben ben ik het in ieder geval helemaal eens; Beatles-liefhebbers hebben nu een uitgelezen mogelijkheid om in het theater te komen kijken of ze het eens zijn met onze keuze.”

 

Boekpresentatie George Harrison door Philip Norman

Philip Norman volgde Harrison decennialang. Hij sprak met talloze mensen uit zijn directe omgeving. Het resultaat is een meesterlijke biografie waarin we George Harrison leren kennen zoals hij was: een van de meest intrigerende artiesten van zijn tijd. Op 5 november verschijnt deze biografie van George Harrison.

 

Voorafgaand aan de voorstelling kun je kosteloos de boekpresentatie van George Harrison door Philip Norman bijwonen. Deze presentatie begint om 19.00 uur in de zaal van het nieuwe Luxor Theater, Philip Norman zal ook boeken signeren. Benieuwd naar de boekpresentatie? Reserveer je stoel voor de presentatie in je account of tijdens het bestellen van je tickets.

 

  • Geen paskortingen / Last minute