HAEVN

In Concert
do 20 apr 2023 | 20:00 - 21:50
20 apr 2023
20:00 - 21:50
  • 20 apr 2023
    20:00 - 21:50
    oude Luxor

Met hun eigenzinnige en filmische dreampop veroverde HAEVN de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Na vijf jaar van grote uitverkochte clubtours vinden de mannen het tijd voor een nieuw avontuur: een theatertour, waarin songwriter Marijn van der Meer en filmcomponist Jorrit Kleijnen hun dromerige muziek terugbrengen naar de basis en op de meest intieme manier ten gehore brengen. Verwacht een theatervoorstelling met veel eigen en nieuwe muziek afgewisseld met HAEVN bewerkingen van hun favoriete bekende popsongs. Dat wordt een avond lange pianosolo's, persoonlijke verhalen, een lyrische cello en uiteraard de troostende warme stem van Marijn.

 

WINACTIE


Op zoek naar een inspirerend cadeau voor jouw geliefde, familie of vriend(in)? Verras diegene met een magisch concert van HAEVN in het oude Luxor Theater. Succes gegarandeerd! Koop nu je ticket en maak kans op een Vinyl uitvoering van ‘Holy Ground’.*


* Als je tickets voor de voorstelling hebt, maak je automatisch kans. Met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen.