Melissa Fortes

i.s.m. IMPACT
LIVE@DOX
vr 25 nov 2022 | 17:00 - 19:00
25 nov 2022
17:00 - 19:00
  • 25 nov 2022
    17:00 - 19:00
    Melissa Fortes
    Café Dox
    Geweest

IMPACT presenteert… 

Melissa Fortes is een kleurrijke multidisciplinaire artiest: zangeres, actrice, songwriter en maker. Ze houdt ervan om verschillende stijlen te mixen en samen te brengen. Dat hoor en zie je terug in haar muziek, videoclips en kleurrijke en eclectische verschijning.

 

Melissa heeft met verschillende grote artiesten gewerkt en getoerd in Kaapverdië, Angola, Mozambique, Amerika en Europa. Ze werkte o.a. samen met Nelson Freitas, Dino D'Santiago, William Araujo, Livity, Boddhi Satva en Gregor Salto.

 

Als Radio 6 Soul & Jazz talent werd ze in 2013 genomineerd voor een Radio 6 Soul & Jazz Award in de categorie Best Talent. Na het uitbrengen van een aantal single’s bracht Melissa in 2015 haar debuutalbum 'Sonho de um Beija-flor' uit. In 2016 volgde een succesvolle zomer tour van 36 shows met het Ricciotti Ensemble in Nederland. Hierna volgde een TV optreden bij VPRO Vrije geluiden.

 

Haar sound kan je het beste omschrijven als zomers, liefdevol, ziel rakend en uplifting. Een heerlijke bries op een zonnige zondagmiddag.

 

Melissa werkt momenteel aan haar muziekvoorstelling en gelijknamige EP 'Amordisiac'. Haar EP wordt een mix van warme Kaapverdische en Braziliaanse sounds gemixt met Afro-pop en een vleugje soul en Jazz.

 

IMPACT presenteert… 

IMPACT is een platform voor creatieve makers met professionele ambities. Samen met een nieuwe generatie makers werken we aan de ontwikkeling van nieuwe verhalen en veelzijdige perspectieven in de podiumkunsten en (nieuwe) media. Multidisciplinair en divers: hiphop, spoken word, dans, muziek en cross-overs. Elke laatste vrijdag van de maand een muzikale act in Café Dox in samenwerking met IMPACT.

 

 

Live @ Dox

 

Kom iedere vrijdagavond genieten van Rotterdamse artiesten: live muziek in Café Dox tussen 17.00 en 19.00 uur. Bekijk alle geplande edities van Live@Dox via de volgende link!

 

LIVE@DOX

 

 @cafe_dox

 @melissafortes

 @IMPACT

 
Meer informatie over Café Dox vind je op www.cafedox.nl