Third Party

i.s.m. House of Knowledge
vr 9 dec 2022 | 17:00 - 19:00
9 dec 2022
17:00 - 19:00
  • 9 dec 2022
    17:00 - 19:00
    Third Party
    Café Dox
    Gratis toegang zonder te reserveren

Third Party is een vierkoppige band bestaande uit Lester Vasilda, Noah Margarita, Olle Cornelissen en Nathanaël Jusia. Lester, Noah en Nathanaël hadden vaak al spontane jamsessies en de behoefte naar muziek maken werd steeds groter. De band ontstaat maar er ontbrak een bassist. Niet veel later kwam Olle erbij en ontstond Third Party. Hun muziek is een smaakvolle mix van funk, hiphop, soul en doet eer aan artiesten als Anderson Paak., D'Angelo, Slum Village, The Roots en etc.

 

Rotterdamse artiesten via House of Knowledge

Stichting House of Knowledge is een muzikaal platform dat zich richt op het begeleiden en ondersteunen van uitzonderlijk talent binnen de performing arts. House of Knowledge werkt met net-afgestudeerden en autodidacten die zich laten inspireren door een breed scala aan muzikale invloeden binnen de zwarte muziek(cultuur). Los van het eigen programma werkt House of Knowledge ook nauw samen met scholen in het kunstvakonderwijs, zoals de opleiding Muzikant/Producer van Albeda in Rotterdam. Als stagebedrijf is het onder meer verantwoordelijk voor de boekingen van de studenten. Elke tweede vrijdag van de maand treden in Café Dox artiesten op van Albeda of professionals welke verbonden zijn aan House of Knowledge.

 

 

Live @ Dox

Kom iedere vrijdagavond genieten van Rotterdamse artiesten: live muziek in Café Dox tussen 17.00 en 19.00 uur. Bekijk alle geplande edities van Live@Dox via de volgende link!

 

LIVE@DOX

 

 @cafe_dox

 @thirdparty

 @houseofknowledge

 

Meer informatie over Café Dox vind je op www.cafedox.nl