(GEANNULEERD) From Thrones to Lord of The Rings

and the best action movie soundtracks
wo 14 jun 2023 | 20:00
14 jun 2023
20:00
  • 14 jun 2023
    20:00
    nieuwe Luxor
    geannuleerd

Game of Thrones, The Lord of the Rings, de wereld van Narnia, Gladiator, Lawrence of Arabia, The Hunger Games, Dokter Zjivago ... De muziek van avonturenfilms klinkt vaak erg groots. 

Ze raakt ons tot in het diepst van onze ziel, ontketent allerlei emoties en weet ons soms flink door elkaar te schudden.

 

Koorzangers, solisten, muzikanten, acteurs: 80 artiesten wekken deze soundtracks tot leven op bijzondere natuur- of theaterlocaties ... Uitgelezen plekken die het unieke concert extra in de verf zetten en het perfecte kader bieden voor de buitengewone momenten die toeschouwers er zullen beleven.

 

Dit concert, geïnterpreteerd door de ‘Grand Symphonique’ en het koor van de nationale opera van Oekraïne, beslaat zowel soundtracks van recente films en series als muziek uit klassiekere filmwerken en gaat gepaard met een weelderig lichtspel dat nog lang zal blijven nazinderen.

 

Van de melodieuze akkoorden van de strijkers tot de bijna duivelse slagkracht van de uitzonderlijke percussie: dit epische klank- en lichtspel sleept je mee van de eerste tot de laatste minuut!