Jefferson da Veiga

i.s.m. House of Knowledge
vr 13 jan 2023 - vr 10 feb 2023
13 jan 2023
-
10 feb 2023
 • 10 feb 2023
  17:30 - 19:00
  Jefferson da Veiga
  Café Dox
  Gratis toegang zonder te reserveren
 • 13 jan 2023
  17:30 - 19:00
  Jefferson da Veiga
  Café Dox
  Geweest

Jefferson da Veiga is een veelzijdige performer die meestal zingt, soms rapt maar ook veel van meer duistere rock houdt. 

 

Of het nou Rock, Soul, RnB, Jazz, Hiphop, Blues of Kaapverdiaanse Zouk is, Jefferson vindt altijd een mooie manier om deze verschillende muziekstijlen tot een groot geheel te mixen. Hiermee is Jefferson direct herkenbaar met zijn sound!

 

Rotterdamse artiesten via House of Knowledge

Stichting House of Knowledge is een muzikaal platform dat zich richt op het begeleiden en ondersteunen van uitzonderlijk talent binnen de performing arts. House of Knowledge werkt met net-afgestudeerden en autodidacten die zich laten inspireren door een breed scala aan muzikale invloeden binnen de zwarte muziek(cultuur). Los van het eigen programma werkt House of Knowledge ook nauw samen met scholen in het kunstvakonderwijs, zoals de opleiding Muzikant/Producer van Albeda in Rotterdam. Als stagebedrijf is het onder meer verantwoordelijk voor de boekingen van de studenten. Elke tweede vrijdag van de maand treden in Café Dox artiesten op van Albeda of professionals welke verbonden zijn aan House of Knowledge.

 

 

Live@Dox

Kom iedere vrijdagavond genieten van Rotterdamse artiesten: live muziek in Café Dox tussen 17.30 en 19.00 uur. Bekijk alle geplande edities van Live@Dox via de volgende link!

 

LIVE@DOX

 

 @cafe_dox

 @Jefferson_da_Veiga

 @houseofknowledge

 

Meer informatie over Café Dox vind je op www.cafedox.nl