Spraakuhloos Open Mic

Laat van jezelf horen in Café Dox
za 28 jan 2023 | 20:00 - 23:00
28 jan 2023
20:00 - 23:00
  • 28 jan 2023
    20:00 - 23:00
    Spraakuhloos Open Mic
    Café Dox
    Geweest

Op zaterdag 28 januari organiseert Spraakuhloos een open mic bij Café Dox! De avond bestaat uit artiesten die nog nooit op een podium hebben gestaan, artiesten met iets meer ervaring, maar ook artiesten waar het podium onderdeel is van wie zij zijn. Een open mic van Spraakuhloos staat geheel in het teken van alle artiesten die het podium betreden. 


Wil je nou ook eens op het podium staan en jezelf laten horen, anderen inspireren en misschien wel meer podiumervaring opdoen, meld je dan aan voor de open mic via info@spraakuhloos.com. Kom je nou liever kijken? Doe dat vooral, de entree is gratis! 

 

Let op! Je aanmelding garandeert niet dat je wordt ingedeeld. Hoe graag we iedereen ook een plek willen geven, we worden vaak overstroomd met aanmeldingen en soms moeten we helaas moeilijke keuzes maken. 

 

Spraakuhloos presenteert… 

Spraakuhloos is een reizend open podium dat zijn oorsprong vindt in Rotterdam. Op dit podium biedt Spraakuhloos artiesten de kans om zichzelf in elke gewenste kunstvorm te uiten. Zelfexpressie, verbinden en inspireren staan hierbij centraal. Als thuishaven voor spoken word artiesten en andere woordkunstenaars draagt Spraakuhloos via podia, events en workshops bij aan de groei van spraakmakende artiesten. Elke derde vrijdag van de maand is er een muzikale act in Café Dox via Spraakuhloos. 

 

Spraakuhloos |

 

Café Dox

Natuurlijk kun je langskomen in dé huiskamer op de Kop van Zuid voor een inspirerende werkplek, een backstage borrel of gewoon een goede bak koffie. Maar Café Dox heeft ook een eingen programma, volledig gratis voor publiek. Kom gezellig langs en laat je verrassen! 

 

CAFÉ DOX

 

 @cafe_dox

 @spraakuhloos

 
Meer informatie over Café Dox vind je op www.cafedox.nl