Bernadette Pires

i.s.m. Hey Sista You Got This
vr 3 feb 2023 | 17:30 - 19:00
3 feb 2023
17:30 - 19:00
  • 3 feb 2023
    17:30 - 19:00
    Bernadette Pires
    Café Dox
    Gratis toegang zonder te reserveren

Bernadette Pires is een Rotterdamse zangeres. Haar stijl is een mix van (neo)soul, jazz en experimenteel. Bernadette experimenteert graag met verschillende muziekstijlen. Etta James, Jill Scott, José James en Mayra Andrade zijn artiesten waar ze graag naar luistert.

 

Bernadette heeft recent twee singles uitgebracht ‘Tell me’ en ‘You and I’. Daarnaast brengt Bernadette binnenkort haar EP uit. Haar roots liggen in Kaapverdië en dat hoor je aan de warme klanken in haar stem. Zij neemt jou graag mee in haar wereld van inspirerende muziek. 

 

Kaapverdiaanse sounds in samenwerking met Hey Sista You Got This

Al sinds de jaren zestig is er een hechte Kaapverdiaanse gemeenschap in Nederland waarvan het grootste deel woont in Rotterdam. Hier kwamen na de tweede wereldoorlog de zeemannen aan. De rijke historie en cultuur van Kaapverdië, inspireert nog steeds veel Nederlandse artiesten. Eens in de maand, op deze passende plek aan de haven, kun je in Café Dox genieten van live muziek, die in meer of mindere mate is geïnspireerd door Kaapverdiaanse muziekstijlen.

 

 

 

Live@Dox

Kom iedere vrijdagavond genieten van Rotterdamse artiesten: live muziek in Café Dox tussen 17.30 en 19.00 uur. Bekijk alle geplande edities van Live@Dox via de volgende link!

 

LIVE@DOX

 

 @cafe_dox

 @bernadettepires

 @heysistayougotthis

 

Meer informatie over Café Dox vind je op www.cafedox.nl