Lavils Santiago

i.s.m. IMPACT
LIVE@DOX
vr 24 mrt 2023 | 17:30 - 19:00
24 mrt 2023
17:30 - 19:00
  • 24 mrt 2023
    17:30 - 19:00
    Lavils Santiago
    Café Dox
    Geweest

Lei Avila Santiago, ook wel bekend als 'Lavils', is een hiphop/R&B-singer & songwriter geboren in Rotterdam. Haar passie voor zingen begon al toen ze drie jaar oud was, omdat haar Filipijnse vader haar altijd meenam naar zijn bandrepetities. Als gevolg hiervan groeide Lei op in de muziekwereld.

 

Haar schare fans begon te groeien op 14-jarige leeftijd toen ze begon met het plaatsen van vocale covers op Instagram. Op 15-jarige leeftijd bracht ze haar eerste mash-up cover uit op Soundcloud, welke zeer goed werd ontvangen door haar publiek. Dit was voor haar een teken om muziek serieus te gaan nemen en besloot haar eigen liedjes te schrijven.

 

In 2019 begon ze met het uitbrengen van een aantal in de studio opgenomen singles en samenwerkingen op Spotify. Haar carrière ging van start toen ze te horen was in twee singles "FOTO’S - MAEL ft. CHO, Lavils" en "FaceTime - Figo Gang ft. Lavils".

 

In juni 2020 bracht ze haar eerste onafhankelijke debuut EP uit genaamd "Thankful" die vijf zelfgeschreven nummers bevat met samenwerkingen met onder meer Brandz (een Britse artiest bekend van zijn EP 25/8) en de Belgische Fuego. Aanstaande 24 maart zal Lavils met een live set komen, samen met de getalenteerde Lucky.

 

IMPACT presenteert… 

IMPACT is een platform voor creatieve makers met professionele ambities. Samen met een nieuwe generatie makers werken we aan de ontwikkeling van nieuwe verhalen en veelzijdige perspectieven in de podiumkunsten en (nieuwe) media. Multidisciplinair en divers: hiphop, spoken word, dans, muziek en cross-overs. Elke laatste vrijdag van de maand een muzikale act in Café Dox in samenwerking met IMPACT.

 

 

Live @ Dox

 

Kom iedere vrijdagavond genieten van Rotterdamse artiesten: live muziek in Café Dox tussen 17.00 en 19.00 uur. Bekijk alle geplande edities van Live@Dox via de volgende link!

 

LIVE@DOX

 

 @cafe_dox

 @lavils_

 @IMPACT

 
Meer informatie over Café Dox vind je op www.cafedox.nl