Doing Good Meeting

I.s.m. Netwerk Nieuw Rotterdam
do 6 apr 2023 | 19:45
6 apr 2023
19:45
  • 6 apr 2023
    19:45
    Doing Good Meeting
    Café Dox
    Gratis toegang zonder te reserveren

Doing Good Meeting: Mental Health 

De Doing Good Meeting is een leuke bijeenkomst waar jongeren samenkomen om geïnspireerd te raken en elkaar te ontmoeten. Tijdens de avond word je getrakteerd op muzikale en kunstzinnige optredens en neemt een inspirerende spreker je mee in zijn persoonlijke verhaal rondom het thema van de avond. Op 6 april staat het thema Mental Health centraal. De spreker van de avond, Jason Clyne, weet hoe het is om mentaal flink in de knoop te zitten. Hij neemt ons mee in de weg van herstel en geeft goede tips en tricks om in je eigen leven toe te passen. Na afloop gaan we onder het genot van een hapje en een drankje verder met elkaar in gesprek en staat ontmoeting centraal. Met elkaar creëren we een veilige sfeer waar iedereen gehoord en gezien wordt. Op donderdag avond 6 april zal om 19:45 de eerste editie bij Café Dox plaatsvinden. Je bent van harte welkom!  

 

Netwerk Nieuw Rotterdam

De Doing Good Meetings worden georganiseerd door Netwerk Nieuw Rotterdam. Dit is een jongerenorganisatie voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar, waar je vrienden maakt, jezelf ontwikkelt én iets goeds doet voor een ander. Bij Netwerk Nieuw Rotterdam vergroot je je sociale netwerk en ontwikkel je jezelf als persoon door middel van toffe bijeenkomsten, trainingen en activiteiten naar keuze. Samen met leeftijdsgenoten neem je bijvoorbeeld deel aan allerlei toffe bijeenkomsten zoals barbeques, inspiratieavonden en stadswandelingen. Daarnaast kan je trainingen volgen over onderwerpen als sociale vaardigheden en omgaan met geld. Ook denk je samen met anderen na over maatschappelijk thema’s zoals vrede, geluk en mentale gezondheid. Ten slotte kan je samen creatieve vrijwilligersactiviteiten doen om kwetsbare stadgenoten te helpen. Zo maak je niet alleen een ander blij, maar ontdek je ook hoe ontzettend waardevol jij bent. Do good and feel good! Bij Netwerk Nieuw Rotterdam kan je zowel losse activiteiten doen als een langer traject volgen en intensiever aan je eigen ontwikkeling werken. Voor de activiteitenagenda kun je naar de website, netwerknieuwrotterdam.nl. 

 

 @cafe_dox

 @netwerknieuwrotterdam

 

Café Dox

Meer informatie over Café Dox vind je op www.cafedox.nl, Bekijk alle geplande activiteiten in Café Dox via de volgende button!