Neila Moon

Veelzijdige singer-songwriter
LIVE@DOX
vr 14 apr 2023 | 17:30 - 19:00
14 apr 2023
17:30 - 19:00
  • 14 apr 2023
    17:30 - 19:00
    Neila Moon
    Café Dox
    Gratis toegang zonder te reserveren

Neila Moon

Neila Moon is een all-round independent artiest. Ze is singer-songwriter, producer en speelt meerdere instrumenten. De Nederlands/Congolese Moon maakt muziek op gevoel. Met haar soulful en hypnotisch stemgeluid neemt ze de luisteraar mee in haar universum. Neila Moon staat voor veelzijdigheid. Haar muzikale identiteit wordt beïnvloed door veel genres onder andere : neo-soul, R&B, jazz en Afro-rythms.

 

Cult North

Cult North is een opkomend initiatief dat zich richt op kunsteducatie en passie ontwikkeling, onder de jonge autodidacte makers uit Rotterdam. Wij willen deze doelgroep kennis laten maken met diverse creatieve uitlatingen om zo in te spelen op het geluksgevoel en zingeving maar ook een infrastructuur naar professionalisering creëren. We werken vanuit de vraag van onze doelgroep en maken samen programma dat aansluit op de actuele wensen. Zo streven we naar een toegankelijke kunst en cultuursector en is cultuur bij ons geen middel maar een ecosysteem waar diverse domeinen zoals ook welzijn, zorg en educatie ook aanbod komen. 

 

Live@Dox

Kom iedere vrijdagavond genieten van Rotterdamse artiesten: live muziek in Café Dox tussen 17.30 en 19.00 uur. Bekijk alle geplande edities van Live@Dox via de volgende link!

 

LIVE@DOX

 

 @cafe_dox

 @neilamoon33

 @cult.north

 

 

Meer informatie over Café Dox vind je op www.cafedox.nl