VENICE

Live in Concert
vr 29 mrt 2024 | 20:00
29 mrt 2024
20:00
  • 29 mrt 2024
    20:00
    oude Luxor

De Amerikaanse band Venice komt naar Luxor. De band verwierf door de jaren heen een zeer grote en trouwe aanhang op basis van zowel hun intieme, akoestische optredens als bij hun ‘full band’ elektrische shows. Van rocksongs als 'Think Again" tot de oprechte ballad "The Family Tree", songs welke inmiddels zijn uitgegroeid tot ware klassiekers en jaarlijks zijn terug te vinden in de hoogste regionen van onze Radio 2 Top 2000. 

De band bestaande uit twee sets broers, Michael en Mark Lennon & Kipp en Pat Lennon zijn geboren en getogen in Venice Beach, Californië en wereldwijd geroemd om hun “West Coast” harmonies. 

David Crosby noemt hen dat ook niet voor niets “the best vocal group in the country”. De 

Lennons beschouwen Nederland als hun ‘home away from home’ met als resultaat o.a. een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest. 

De afgelopen jaren waren voor de band ongelooflijk druk. Niet alleen werd er gewerkt aan het opnemen van nieuwe albums en werden er non-stop concerten gegeven, de band leverde ook bijdragen aan de tribute CD’s van rockiconen als CSNY en Jackson Browne. 

Ook toerde de mannen van Venice met de legendarische Pink Floyd frontman Roger Waters. 

Tijdens de aankomende tournee in het voorjaar van 2024 zal de band, naast de bekende publieksfavorieten, uiteraard de songs spelen van het later dit jaar uit te komen splinternieuwe studioalbum. 

Tijdens de concerten in maart en april 2024 zal Venice als ‘full electric band’ de bühne op gaan. De avond zal traditioneel worden afgesloten met een Meet & Greet met de band.

  • Geen paskortingen
  • Geen kaarten retour