bROTHERS iN bAND

The very best of Dire Straits
za 25 nov 2023 | 20:00
25 nov 2023
20:00
  • 25 nov 2023
    20:00
    oude Luxor

Geniet van wereldhits zoals Telegraph Road, Lady Writer, So Far away, Love over gold, Romeo & Juliet en natuurlijk het nummer waar alles mee begon, Sultans of Swing. 

Laat je verassen, want bROTHERS iN bAND  (Spanje) is wederom na hun succesvolle eerste tour terug in Nederland!

Het project bestaat al twaalf jaar en ze spelen met de passie, sfeer en feel zoals Dire Straits dat bedoeld heeft. 

Zanger/gitarist Angelo Fumarola laat ons een Mark Knopfler zien en horen die bijna niet van echt te onderscheiden is. De zorgvuldig vormgegeven show is een lust voor het oog en de speciaal voor deze voorstelling gemaakte arrangementen brengen de verschillende periodes waarin de muziek ontstond op een respectvolle en natuurgetrouwe manier tot leven.

Na succesvolle tours door Duitsland, Spanje, Portugal, Frankrijk en Luxemburg doen bROTHERS iN bAND wederom de Nederlandse theaters aan en staan ze garant voor een avondje Dire Straits op een hoog niveau.

Dire Straits met frontman/gitarist  Mark Knopfler is in de periode tussen 1977 en 1992 uitgegroeid tot een legende in de popmuziek. Met een zeer eigen en herkenbare sound hebben zij met vele hits een wereldpubliek weten te boeien. 

Beleef de beste momenten van Dire Straits met bROTHERS iN bAND.

Extra info: 

Als je Dire Straits zegt, zeg je ‘Mark Knopfler’. De voorman van deze band heeft met zijn karakteristieke stem en geheel eigen manier van gitaarspelen de basis gelegd voor de aansprekende sound van Dire Straits. En juist die combinatie komt uitstekend tot zijn recht in de productie Brothers in Band. 

Ga mee terug in de tijd toen die glasheldere sound van Dire Straits een frisse bries liet waaien door het muzikale landschap en het unieke gitaarspel van Mark Knopfler de fans in bewonderende verbijstering achterliet. 

De begeleidingsband van Angelo Fumarola bestaat uit een aantal topmuzikanten die met grote toewijding en vakmanschap de veelomvattende muzikale erfenis die Dire Straits heeft nagelaten, op het theaterpodium gestalte geven.