De Cor Potcast LIVE

De Grote Vooruitblik op het Seizoen
do 24 aug 2023 | 20:00
24 aug 2023
20:00
  • 24 aug 2023
    20:00
    LET OP! DEZE VOORSTELLING IS VERPLAATST NAAR HET NIEUWE LUXOR THEATER
    nieuwe Luxor

Zodra de Eredivisie in augustus net weer begint, blikken Maarten de Fockert, Thomas Verhaar en Bart Vriends vooruit op een nieuw, veelbelovend voetbalseizoen. De mooiweervoetballers schitteren in deze  periode op de velden en elke supporter droomt nog van Europees voetbal. Van pezen in de provincie tot de transferdeadline day, in de Cor Potcast LIVE nemen de hosts je mee naar hun seizoensvoorbereiding.


Wat doen alle transferperikelen met de dynamiek in de kleedkamer? Hoe maak je als staf het trainingskamp tot een succes? En bel je je zaakwaarnemer, of ga je de strijd aan, als je concurrent de voorkeur krijgt? Bart, Maarten en Thomas geven in deze speciale editie van hun succesvolle podcast een kijkje achter de schermen bij de voorbereiding van clubs en voetballers op het nieuwe seizoen.


De drie mannen ontvangen een aansprekende gast en vertellen waar zij naar uitkijken in het nieuwe seizoen. Wordt het wederom een seizoen waarin de Rotterdamse clubs uitblinken? Of was het seizoen van Feyenoord en van Bart’s club Sparta een uitzondering? Het publiek doet ook mee deze avond. In een speciale Cor Potcast Quiz wordt ook jouw kennis getest. Van het eerste fluitsignaal tot in de dying seconds; op deze avond word je in 90 minuten klaargestoomd voor het nieuwe voetbalseizoen.


Maarten de Fockert keept bij SteDoCo, hij is voormalig profvoetballer bij onder andere VVV-Venlo en Excelsior Rotterdam en is host van de Cor Potcast.


Thomas Verhaar is assistent-trainer van Excelsior Rotterdam, voormalig profvoetballer bij onder andere Sparta Rotterdam en is host van de Cor Potcast.


Bart Vriends is voetballer bij Sparta Rotterdam en is host van de Cor Potcast.


De Cor Potcast wordt geproduceerd door het podcastplatform FC Afkicken. De Cor Potcast LIVE is een samenwerking tussen FC Afkicken & Haagsch College.