Shawntell

i.s.m. Cult North
LIVE@DOX
vr 9 jun 2023 | 19:00 - 20:30
9 jun 2023
19:00 - 20:30
  • 9 jun 2023
    19:00 - 20:30
    Shawntell
    Café Dox
    Gratis toegang zonder te reserveren

Shawntell, singer/songwriter uit Rotterdam, verpakt haar teksten over liefdesverdriet en levenservaringen in catchy, dansbare tunes.
Samen met haar liveband creëert zij een eigen sound die haar warme stem complimenteert met invloeden uit de funk, afro en soul.

 

Cult North

Cult North is een opkomend initiatief dat zich richt op kunsteducatie en passie ontwikkeling, onder de jonge autodidacte makers uit Rotterdam. Wij willen deze doelgroep kennis laten maken met diverse creatieve uitlatingen om zo in te spelen op het geluksgevoel en zingeving maar ook een infrastructuur naar professionalisering creëren. We werken vanuit de vraag van onze doelgroep en maken samen programma dat aansluit op de actuele wensen. Zo streven we naar een toegankelijke kunst en cultuursector en is cultuur bij ons geen middel maar een ecosysteem waar diverse domeinen zoals ook welzijn, zorg en educatie ook aanbod komen. 

 

Live @ Dox

Kom iedere vrijdagavond genieten van Rotterdamse artiesten: live muziek in Café Dox tussen 17.00 en 19.00 uur. Bekijk alle geplande edities van Live@Dox via de volgende link!

 

LIVE@DOX

 

 @cafe_dox

@shawn.bd

 @cult.north

 
Meer informatie over Café Dox vind je op www.cafedox.nl
 
Onderdeel van